1-10 van 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kleur op kantoor

28-03-2024 15:59

 

 

                                                          

Oudholland helpt graag met het optimaal vormgeven van bedrijfsruimtes. Advies over kleurgebruik speelt hierbij een belangrijke rol. Kleuren hebben namelijk veel invloed op de sfeer en de uitstraling van een ruimte. Daarnaast heeft kleur ook een zeer belangrijke invloed op onze stemming en productiviteit.

Lees verder..

De Scope Epos

13-03-2024 09:37

Scope Epos

De Scope Epos, het nieuwe topmodel van ViaSit. Een moderne en ergonomische bureaustoel. Deze stoel biedt de perfecte combinatie tussen design en ergonomie. De matzwarte onderdelen geven de stoel een Luxe en moderne uitstraling. De Scope Epos is voorzien van een zitting met pocketveren, 56 stuks. Dit zorgt voor een zeer comfortabele zit en een perfecte ondersteuning.

Lees verder..

Opruimen Oudholland

2021 is bijna achter de rug en we kunnen, als Oudholland, terugkijken op een jaar met veel uitdagingen en mooie projecten. Voor ons is het nog even hard werken om de afgesproken leveringen te kunnen uitvoeren en daarna gaan we, tussen de feestdagen, opruimen en balansen. We kunnen ons voorstellen dat dit ook in uw organisatie gebeurt. 

Lees verder..

Toleo bureaustoel

De Toleo - zo heet deze bureaustoel - is een stoel met karakter. De opvallende rugleuning verraadt dit op het eerste gezicht. De extra torsie-mobiliteit opent een nieuw hoofdstuk in het 3D zitten. Lees hier alles over deze stoel.

Lees verder..

Hellebrekers Nunspeet

Deze zomer hebben wij hard gewerkt om de nieuwe hoofdvestiging van Hellebrekers in Nunspeet in te richten. Een uitdagend project met een prachtig resultaat.

Lees verder..

Of het nu gaat om het magazijn met voorraad, de gaderobe of uw kantoor; opruimen loont! Het levert geld op, geeft ruimte in het hoofd, zorgt voor tijdwinst en schept netheid. Hoe mooi is het om na de zomer opgeruimd te beginnen.

Lees verder..

Oudholland werkplek

Als het weer kan, komen medewerkers vaker op kantoor. Maar het thuiswerken zal een of meerdere dagen per week blijven. Het kantoor als enige werkplek is dus niet meer vanzelfsprekend. Ondanks dat thuiswerken door veel organisaties en de overheid wordt gestimuleerd, zijn we ook bezig met de inrichting om weer ‘terug naar kantoor’ te gaan. Hoe speelt u als ondernemer doeltreffend in op de nieuwe kantoorsituatie?

Lees verder..

Het inrichten van een ergonomische werkomgeving, is als het leggen van een puzzel. Je begint met de hoekjes (ruimtelijke indeling) en dan de randen (kantoorindeling). Daarna is het makkelijker de rest van de puzzel te maken. Verlichting, gebruik van de ruimte per werkplek en het algemene welzijn, spelen ook een belangrijke rol. Zo creëer je een optimale werkplek, waarbij de hele puzzel klopt.

Lees verder..

AVG: voorkom een datalek!

30-03-2021 11:36

Een datalek. Het is weer volop in het nieuws. U hoopt er natuurlijk niet mee te maken te krijgen. Maar wist u dat verlies of diefstal van een mobiele telefoon of laptop ook onder een datalek valt? Berg daarom laptops en telefoons veilig op in een locker.

Lees verder..

De zomer komt er weer aan! Dat betekent dat ook de tuin of het terras van je bedrijf weer gereed moet zijn, zodat medewerkers lekker in de zon kunnen ontspannen. Een aantrekkelijke buitenruimte zorgt ervoor dat medewerkers in de zomer niet in de kantine, maar lekker in de buitenlucht kunnen ontspannen tijdens de pauze.

Lees verder..

1-10 van 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Neem een virtuele tour door onze showroom

Routebeschrijving naar onze showroom in Elburg