Lockers

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Lockers zijn ideaal voor bedrijven. Medewerkers kunnen er hun eigendommen gemakkelijk en veilig in opbergen. Vaak zijn lockers te vinden bij de gaderobe of in de kleedkamer. Je kunt kiezen voor een grote lockerskasten met bijvoorbeeld 15 deuren, maar een mini locker kan ook ideaal zijn. Bij Oudholland is tevens een smartphone locker verkrijgbaar.

Lockerkasten met sloten

Het maakt niet uit hoeveel lockers je nodig hebt. Je kunt meerdere garderobekasten naast elkaar plaatsen. Bij Oudholland vind je garderobekasten met 4, 5, 10, 12 of 15 deuren. Onze lockerkasten zijn van metaal en voorzien van sloten. Al onze Flex garderobekasten zijn geschikt voor zwaar gebruik.

Mini lockers

Naast de standaard metalen lockers hebben wij ook mini lockers in ons assortiment. Deze lockers hebben een cilinderslot met 2 sleutels. De deuren van deze mini lockers hebben twee scharnieren en de boxen zijn stapelbaar en koppelbaar. Heb je een vraag over onze mini lockers? Bel, mail of stel je vraag via de chat.

Smartphone locker

In de tijd waarin we leven is de smartphone locker ook een perfecte uitkomst voor veel bedrijven. Bij Oudholland vind je een metalen smartphone locker met 10 deuren. Uiteraard zijn alle vakken voorzien van een slot. De smartphone locker wordt standaard geleverd met sokkel.

Lockers school

Zoek je lockers voor je school? Geef je leerlingen voldoende ruimte met de lockers van Oudholland. Het opbergen van spullen op school kan in deze lockers. Bekijk ons aanbod aan lockers speciaal voor op school.

Kleedkamer lockers

Kleedkamer lockers nodig? Je vindt bij ons een ruim aanbod aan lockers die geschikt zijn voor iedere kleedruimte. Zorg ervoor dat mensen hun spullen veilig kunnen opbergen als ze gaan sporten en kies voor lockers in de kleedkamer.

Lockers kopen

Ben je op zoek naar lockerkasten voor in de bedrijfsruimte, kleedkamer, op school of in de sporthal? Wij hebben een groot aanbod lockers van 4 deuren tot aan lockers met 12 deuren. De metalen lockerkasten zijn bovendien verkrijgbaar in diverse kleuren en uit te breiden met allerlei accessoires zoals stootdoppen, naamkaarthouders, hoedenplank en een roede. Bekijk ons aanbod voor de mogelijkheden.

Hulp nodig bij aankoop lockers?

Twijfel je over welke lockers het meest geschikt zijn voor in je bedrijf? Of heb je vragen over de lockers? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bel gerust voor advies naar 0525 – 68 23 61.