Klein kantoor inrichten 

Heeft u weinig vierkante meters tot uw beschikking, maar wilt u wel een sfeervol kantoor inrichten? Ook een klein kantoor inrichten kunt u aan ons overlaten. We beschikken over innovatieve oplossingen voor werkruimtes en opslag waardoor een klein kantoor inrichten erg professioneel overkomt.

Hulp nodig bij het inrichten van uw kantoor? Laat u vrijblijvend adviseren door onze kantoorinrichting specialisten.

Kantoormeubelen bestellen bij Oudholland

  • Groot assortiment, meer dan 2500 producten
  • Snelle levertijd en service
  • Kantoormeubilair altijd gemonteerd geleverd.
  • Vrijblijvend en gratis advies
  • Gratis* geleverd door heel NL, vaste wal.

Meubels klein kantoor

Bij een klein kantoor inrichten zijn de afmetingen van meubels van cruciaal belang. We kijken naar de indeling en afmeting van de ruimte en zorgen dat daar de juiste afmeting bureau, bureaustoel, vergadertafel en kasten in komen te staan.

Wanden klein kantoor

Het klinkt wat vreemd, maar bij een klein kantoor inrichten zijn wanden erg praktisch. Het is slim om tegen de wanden op te werken. Zo kunnen we hoge kasten tegen de wanden zetten of boven je werkplek plaatsen. Zo creëer je veel opslag bij een klein kantoor inrichten. 

Compleet advies

Eigen montagedienst

Online kantoorplanner

Kleur en licht bij een klein kantoor inrichten

Lichte kleuren in het interieur versterken het daglicht in een klein kantoor. Donkere kleuren absorberen licht en lichte kleuren reflecteren. Krijg je dus ‘s middags een straaltje zon dan zullen de lichte wanden en meubels dit nog eens extra versterken. Daar houden we rekening mee bij een klein kantoor inrichten.

Klein kantoor inrichten

Werk je met meerdere collega’s in een klein kantoor? Dan is akoestiek ook een belangrijk onderdeel bij het inrichten. Wanneer de verstaanbaarheid van spraak in een ruimte door holle klank of vervelende reflecties ernstig te wensen overlaat, vormen akoestische panelen de meest effectieve oplossing. Uw boodschap komt weer goed over en het klimaat van rust keert terug in het kleine kantoor.

Inrichtingsplan

Wij maken gratis een inrichtingsplan als u gebruik maakt van onze kantoormeubelen. Wij verrekenen de kosten voor het inrichtingsplan met de kosten voor het kantoormeubilair. Hierdoor profiteert u van een kosteloos professioneel inrichtingsplan voor een klein kantoor inrichten.

 

Neem een virtuele tour door onze showroom

Routebeschrijving naar onze showroom in Elburg