Logo Oudholland Kantoormeubelen

Klein kantoor inrichten

Heeft u weinig vierkante meters tot uw beschikking, maar wilt u wel een sfeervol kantoor inrichten? Ook een klein kantoor inrichten kunt u aan ons overlaten. We beschikken over innovatieve oplossingen voor werkruimtes en opslag waardoor een klein kantoor inrichten erg professioneel overkomt.

Hulp nodig bij het inrichten van uw kantoor? Laat u vrijblijvend adviseren door onze kantoorinrichting specialisten.

Neem contact op

Nieuw op onze site

Sit 1

Sit 1

€ 325,00
Flex Garderobekast 3x2 vaks (180x90x50cm)

Flex Garderobekast 3x2 vaks (180x90x50cm)

€ 346,00
Flex 3 elektrisch Zit/Sta bureau

Flex 3 elektrisch Zit/Sta bureau

€ 845,00
Buroflex QUAD Zit/Sta bureau 160x80cm

Buroflex QUAD Zit/Sta bureau 160x80cm

€ 635,00

Kantoormeubelen bestellen bij Oudholland

  • Breed assortiment kantoormeubelen van topkwaliteit
  • Ook meubilair voor werkplaatsen, magazijnen en scholen
  • Hoge service: uw meubelen gratis gemonteerd en geplaatst
  • Altijd een persoonlijk interieuradvies op maat
  • De meubelen zijn te bekijken in onze showroom in Elburg
Kantoorinrichting
Garderobe
Magazijn
Werkplaats

Meubels klein kantoor

Bij een klein kantoor inrichten zijn de afmetingen van meubels van cruciaal belang. We kijken naar de indeling en afmeting van de ruimte en zorgen dat daar de juiste afmeting bureau, bureaustoel, vergadertafel en kasten in komen te staan.

Wanden klein kantoor

Het klinkt wat vreemd, maar bij een klein kantoor inrichten zijn wanden erg praktisch. Het is slim om tegen de wanden op te werken. Zo kunnen we hoge kasten tegen de wanden zetten of boven je werkplek plaatsen. Zo creëer je veel opslag bij een klein kantoor inrichten.

Kleur en licht bij een klein kantoor inrichten

Lichte kleuren in het interieur versterken het daglicht in een klein kantoor. Donkere kleuren absorberen licht en lichte kleuren reflecteren. Krijg je dus ‘s middags een straaltje zon dan zullen de lichte wanden en meubels dit nog eens extra versterken. Daar houden we rekening mee bij een klein kantoor inrichten.

Klein kantoor inrichten

Werk je met meerdere collega’s in een klein kantoor? Dan is akoestiek ook een belangrijk onderdeel bij het inrichten. Wanneer de verstaanbaarheid van spraak in een ruimte door holle klank of vervelende reflecties ernstig te wensen overlaat, vormen akoestische panelen de meest effectieve oplossing. Uw boodschap komt weer goed over en het klimaat van rust keert terug in het kleine kantoor.

Inrichtingsplan

Wij maken gratis een inrichtingsplan als u gebruik maakt van onze kantoormeubelen. Wij verrekenen de kosten voor het inrichtingsplan met de kosten voor het kantoormeubilair. Hierdoor profiteert u van een kosteloos professioneel inrichtingsplan voor een klein kantoor inrichten.

Kleine kantoorruimte inrichten

Het inrichten van een kleine kantoorruimte kan best lastig zijn. Daarom doe je er verstandig aan om je te laten informeren over de mogelijkheden door een specialist. Zo haal je het maximale uit je ruimte. Oudholland kan je adviseren bij het inrichten van een kleine kantoorruimte zodat je jouw kantoorruimte zo optimaal mogelijk benut. Heb je een kleine werkplek? Ook dan is het zaak dat je deze kleine werkplek goed inricht. Ook dat kun je aan Oudholland overlaten.

Kantoor aan huis inrichten

Heb je een kantoor aan huis en wil je deze zo efficient mogelijk inrichten? Laat je dan adviseren door de specialisten van Oudholland. Zou kunnen je vertellen hoe je het beste een kantoor aan huis kunt inrichten. Zo weet je zeker dat je het maximale uit jouw kantoorruimte aan huis haalt.
Kunnen wij u verder helpen? Vul hier uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u morgen terug!
© 2020 Oudholland Elburg B.V.  
Model- en prijswijzigingen voorbehouden. Alle prijzen op deze site zijn exclusief 21% BTW. Op alle verkoop via deze site zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Let op: er is géén geldige postcode ingevuld.
blabla.
Annuleer

+ Toon meer
- Toon minder