Inrichting kantoorruimte 

Gaat u uw kantoor inrichten? Dan adviseren wij u graag omtrent de inrichting van uw kantoorruimte. Dat doen we in onze showroom of we komen bij u langs. Wij geven inspiratie, tips en advies. Ook adviseren in kleur, materiaal en de stijl van de inrichting. Dat doen we niet alleen voor werkplekken, maar ook voor vergaderruimtes en magazijn. Zo sluit de inrichting van uw kantoorruimte helemaal aan op de gewenste bedrijfsuitstraling.

Kantoormeubelen bestellen bij Oudholland

  • Groot assortiment, meer dan 2500 producten
  • Snelle levertijd en service
  • Kantoormeubilair altijd gemonteerd geleverd.
  • Vrijblijvend en gratis advies
  • Gratis* geleverd door heel NL, vaste wal.

Stijl inrichting kantoorruimte

Wilt u een moderne, klassieke of industriële inrichting van uw kantoorruimte? Wij hebben voor alle stijlen de geschikte kantoormeubelen. Bij de inrichting van uw kantoorruimte houden we rekening met logische indeling, daglicht en privacy. Wilt u flexibele werkplekken bij de inrichting van uw kantoorruimte? Daar creëren wij daar creatieve oplossingen voor.

Sfeervol inrichten kantoor

We adviseren vooral een sfeervolle en prettige werkplek te creëren door onze inrichting. Wellicht heb je zelf ideeën of  heb je een moodboard gemaakt. Wij denken graag mee in dit creatieve proces. Daarbij kleuren we graag buiten de lijntjes. We denken in oplossingen en verliezen het einddoel niet uit het oog: Een sfeervol kantoor waarin het prettig werken is.

Compleet advies

Eigen montagedienst

Online kantoorplanner

Assortiment

Wij beschikken over een breed assortiment kantoorinrichting: kantoor-, garderobe-, kantine-, werkplaats-en magazijninrichting tegen zeer gunstige prijzen. Al deze kantoorinrichting hebben één ding gemeen: Van eenvoudige standaardoplossing tot en met maatwerk en design projectinrichting en van absolute topkwaliteit!

Inrichtingsplan

Wij maken gratis een inrichtingsplan als u gebruik maakt van onze kantoormeubelen. Wij verrekenen de kosten voor het inrichtingsplan met de kosten voor het gekozen kantoormeubilair. Hierdoor profiteert u van een kosteloos en professioneel inrichtingsplan voor uw kantoorruimte.

Advies inrichten kantoorruimte?

Heeft u interesse in advies omtrent de inrichting van uw kantoor? Bezoek dan onze showroom of maak een afspraak met een van onze interieurstylisten. Wij maken een professioneel visualisatie voor de inrichting van uw kantoorruimte.

Neem een virtuele tour door onze showroom

Routebeschrijving naar onze showroom in Elburg