Logo Oudholland Kantoormeubelen

Kantoormeubelen Amersfoort

Kantoormeubelen voor uw kantoor in Amersfoort nodig? Bekijk ons uitgebreide aanbod aan kantoormeubelen. Van bureaustoelen tot aan kluizen, van hoekbureaus tot aan accessoires. Wij kunnen u ook advisering over de totale inrichting van uw kantoorruimte.

Nieuw op onze site

Sit 1

Sit 1

€ 325,00
Flex Garderobekast 3x2 vaks (180x90x50cm)

Flex Garderobekast 3x2 vaks (180x90x50cm)

€ 346,00
Flex 3 elektrisch Zit/Sta bureau

Flex 3 elektrisch Zit/Sta bureau

€ 845,00
Buroflex QUAD Zit/Sta bureau 160x80cm

Buroflex QUAD Zit/Sta bureau 160x80cm

€ 635,00

Kantoormeubelen bestellen bij Oudholland

  • Breed assortiment kantoormeubelen van topkwaliteit
  • Ook meubilair voor werkplaatsen, magazijnen en scholen
  • Hoge service: uw meubelen gratis gemonteerd en geplaatst
  • Altijd een persoonlijk interieuradvies op maat
  • De meubelen zijn te bekijken in onze showroom in Elburg
Kantoorinrichting
Garderobe
Magazijn
Werkplaats

Neem een kijkje in onze webshop en ontdek ons ruime aanbod aan kantoormeubelen. Deze leveren we snel bij u in Amersfoort. Indien de voorraad strekt, kunnen wij binnen 10 werkdagen leveren.

Kantoorinrichting advies

Wilt u liever eerst advies krijgen over het soort meubel, het materiaal, de kleur of welke kantoormeubelen het best bij uw kantoor in Amersfoort bij passen? Ook dan kunt u een beroep op ons doen. U kunt een kijkje nemen in onze showroom waar wij u direct van advies kunnen voorzien. Onze kantoorarchitecten komen ook graag bij u langs op locatie. Zo kunnen wij direct de ruimte bekijken en u vertellen wat het best past qua inrichting. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Snelle levering van kantoormeubelen in Amersfoort

Heeft u direct nieuwe kantoormeubelen nodig? Zodra u een bestelling bij ons heeft geplaatst, gaan wij aan de slag. Indien het bestelde kantoormeubilair op voorraad is, kunnen wij binnen 10 werkdagen leveren. Daardoor kunt u snel een beroep doen op uw nieuwe kantoormeubelen in Amersfoort. Dat is prettig als iets aan vervanging toe is of als u snel een specifiek meubel nodig heeft voor bijvoorbeeld een nieuwe medewerker.

Kantoormeubelen in Amersfoort nodig?

Kantoormeubelen in Amersfoort. Zoek niet langer verder, want u bent bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom in Elburg of plaats een bestelling via onze webshop. Snelheid en gemak staan voorop. U kunt op onze website uw bestelling plaatsen en wij gaan direct voor u aan de slag. Netjes en stipt zullen de kantoormeubelen bij u in Amersfoort geleverd worden. Ook verzorgen wij het monteerwerk, zodat u uw kantoormeubelen direct kunt gebruiken.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag!

Kunnen wij u verder helpen? Vul hier uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u maandag terug!
© 2020 Oudholland Elburg B.V.  
Model- en prijswijzigingen voorbehouden. Alle prijzen op deze site zijn exclusief 21% BTW. Op alle verkoop via deze site zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Let op: er is géén geldige postcode ingevuld.
blabla.
Annuleer

+ Toon meer
- Toon minder