Metalen stellingen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Metalen stellingen

Zoekt u metalen stellingen voor de opslag van volumineuze goederen? Bij Oudholland heeft u ruime keus in metalen stellingen. In ons assortiment vindt onder andere metalen palletstellingen, breedvakstellingen, basisstellingen, aanbouwstellingen en draagarmstellingen. Onze metalen stellingen zijn geschikt voor in magazijnen, archiefruimtes, werkplaatsen en kantoren. De stellingen zijn in diverse maten en soorten verkrijgbaar.

Metalen palletstellingen

Onze metalen palletstellingen bestaan uit 3 velden van 2700 mm breed, 4 jukken, 18 liggers en 16 vloerankers. Deze stelling is geschikt voor 27 pallets, maar we hebben ook een metalen stelling voor 36 pallets. De palletstellingen zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes, waaronder 3000, 4000 of 5000 mm. Daarnaast verkopen wij ook een basis palletstelling. Deze stelling kan 900 kg per palletplaats dragen en er komt geen mout of boer aan te pas bij de montage. Andere afmetingen zijn verkrijgbaar op aanvraag. Onze metalen palletstellingen worden ongemonteerd geleverd. De jukken (staanders) zijn wel gemonteerd. U kunt de montage door ons laten uitvoeren op basis van nacalculatie.

Metalen breedvakstelling

Een metalen breedvakstelling is ideaal voor de opslag van volumineuze goederen. Deze metalen stellingen passen goed in het magazijn, de werkplaats, in de archiefruimte of zelfs op kantoor. U kunt zelf de gewenste diepte van de breedvakstelling kiezen. We hebben meerdere modellen in ons assortiment waaronder de breedvakstelling Z1. De breedvakstelling Z1 is zeer sterk en eenvoudig te monteren. De spaanplaat legborden worden ondersteund door middel van dwarsliggers en zorgen voor een zeer hoog draagvermogen per legbord.

Metalen draagarmstelling

Oudholland verkoopt ook metalen draagarmstellingen. De draagarmstelling is speciaal ontwikkeld voor de horizontale opslag van lange producten. De metalen stelling spaart ruimte uit en u heeft gemakkelijk toegang tot uw producten. De draagarmstelling is leverbaar voor zowel enkel- als dubbelzijdig gebruik.

Metalen stellingen kopen?

Wilt u metalen stellingen kopen? Via onze webshop bestelt u eenvoudig uw gewenste metalen stelling. Wilt u meer informatie over onze metalen stellingen? Bel dan gerust naar 0525 – 68 23 61.