Houten stellingen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Houten magazijnstellingen

Bent u op zoek naar houten magazijnstellingen? Oudholland biedt verschillende houten magazijnstellingen aan. Al onze houten magazijnstellingen zijn van hoge kwaliteit. Wij adviseren u graag over welke stellingen het beste in uw bedrijf passen.


Houten stellingen

Houten stellingen kennen een aantal voordelen. Zo is allereerst het materiaal stevig, hierdoor kunt u ook zwaardere spullen in de stelling opslaan. Verder is het materiaal duurzaam en gaat het lang mee. Onze houten stellingen zijn van het merk Eurorek. Deze stellingen zijn gemaakt uit Oost-Europees vurenhout. Dit eersteklas hout zorgt ervoor dat de stellingen jarenlang mee kunnen.


Formaat houten legbordstelling

Oudholland biedt houten magazijnstellingen en legbordstellingen aan in verschillende formaten. De maten die wij in ons assortiment hebben variëren tussen 1.50 en 3 meter hoogte. De stellingen zijn 1 meter breed, maar uitbreidbaar, u maakt de stelling dus zo breed als u zelf wil. U kunt zelf de diepte van uw stelling kiezen. U hebt daarbij de keuze uit 30 (standaard), 40, 50 of 60 centimeter diep. Daarnaast bieden wij ook aanbouwstellingen aan. Een aanbouwstelling is, zoals de naam al zegt, een stelling die erbij aangebouwd kan worden. U kunt uw bestaande houten legbordstelling dus gemakkelijk uitbreiden. Ideaal wanneer u toch meer ruimte nodig hebt. U kunt met de aanbouwstellingen uw stelling zo groot maken als u nodig heeft.


Legborden

Een van de voordelen van deze houten stellingen is het feit dat u zelf bepaalt op welke hoogten de legborden (planken) worden ingelegd. U kunt de houten stelling aanpassen op de artikelen die u kwijt wil in de stelling. Heeft u behoefte aan meer legbordstellingen? Dan kunt u ervoor kiezen om meer legborden aan te schaffen en deze te installeren in de stelling. De legborden worden geïnstalleerd door middel van steunpennen. De gaten waarin deze steunpennen worden aangebracht bevinden zich om de vijf centimeter. U kunt dus om de vijf centimeter een legbordstelling van hout plaatsen.


Houten magazijnstellingen bekijken

Ziet u de houten magazijnstellingen liever eerst in het echt voordat u uw bestelling plaatst? Geen probleem! U kunt bij ons langskomen in onze showroom. Deze is gevestigd aan De Rietkraag 5 in Elburg. Wij hebben hier enkele houten stellingen staan, zodat u deze kunt bekijken.


Advies legbordstelling hout

Weet u nog niet precies waar u naar op zoek bent of welke formaten legbordstellingen van hout het beste in uw ruimte passen? Wij geven u graag advies passend bij uw situatie. Wij nodigen u uit om eens langs te komen in onze showroom en de modellen te bekijken. Wilt u specifiek advies over uw ruimte? Dan kunnen wij ook bij u langskomen en kijken naar de mogelijkheden. Ook wanneer u benieuwd bent naar meer mogelijkheden met betrekking tot onze houten stellingen, kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.


Levering

U kunt er ook voor kiezen om de houten magazijnstellingen direct te bestellen via onze webshop. Uw houten stellingen worden dan geleverd binnen 5 tot 10 werkdagen, mits wij de artikelen van uw bestelling op voorraad hebben.