Legbordstellingen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Legbordstellingen

Een goede indeling van de opbergruimte in uw magazijn is van groot belang. Een netjes ingedeelde ruimte zorgt er namelijk voor dat medewerkers makkelijk en snel de materialen kunnen pakken en opbergen. Bij Oudholland snappen we dat u het uw werknemers zo makkelijk mogelijk wil maken en overzicht wil behouden in de materialen. Daarom hebben wij een uitgebreid aanbod aan werkplaats- en magazijnmeubilair, waaronder een assortiment legbordstellingen.


De voordelen

Het aanschaffen van legbordstellingen heeft diverse voordelen. Allereerst zijn deze stellingen geschikt om zware materialen op te stallen, zeker in een magazijn is dat erg handig. De stellingen zijn stevig en zullen niet snel doorbuigen, dat geldt zowel voor onze houten als metalen stellingen. Daarnaast zijn deze stellingen uit te breiden, mocht u dus ruimte tekortkomen, dan lost u dat gemakkelijk op door een aanbouwstelling aan te schaffen. Deze aanbouwstelling zet u gemakkelijk tegen uw huidige stelling vast, waardoor er geen opbergruimte verloren gaat. Tevens kunt u bij veel van onze legbordstellingen ervoor kiezen om extra legborden toe te voegen. Wanneer u veel materialen kwijt wil, maar deze niet onveilig op wil stapelen, voegt u een extra legbord toe. Op deze manier blijft de opbergruimte veilig en overzichtelijk.


Ons aanbod

Oudholland heeft zowel houten en metalen legbordstellingen in haar assortiment. Als u kiest voor een metalen legbordstelling, dan heeft u keuze uit de merken Epsivol, Multispace en Multiplus. Onze houten stellingen zijn van het merk Eurorek, dat uitsluitend werkt met Europees vurenhout van de beste kwaliteit. Ons gehele assortiment bestaat uit stellingen van hoge kwaliteit, waardoor deze jaren meegaan. U vindt bij Oudholland zowel de basisstellingen als de aanbouwstellingen voor alle merken, zodat u de opbergruimte precies af kan stellen op uw behoeften.


Legbordstellingen bij Oudholland

Bij Oudholland helpen we u graag verder. U kunt daarom onze legbordstellingen direct bestellen via onze website, maar ook in onze showroom bent u van harte welkom. Wij zijn gevestigd aan De Rietkraag 5 in Elburg. Wilt u weten hoe u uw magazijn zo gunstig mogelijk indeelt? Ook daar helpen wij u graag bij. Wij geven een passend advies, zodat u uw legbordstellingen op een slimme manier neerzet en indeelt en efficiënter kunt werken.