Ladeblokken

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Ladeblokken voor thuis

We werken tegenwoordig veel vanuit huis. In veel gevallen vanwege de huidige coronasituatie. Maar er zijn ook genoeg ondernemers met een kantoor aan huis. Of jongeren die een eigen werkruimte op hun eigen slaapkamer hebben om rustig te kunnen studeren. Voor alle thuiswerkers is ergonomisch kantoormeubilair erg belangrijk om comfortabel te kunnen werken zonder lichamelijke klachten. Maar naast een ergonomische bureaustoel, goed afgesteld bureau en een laptopstandaard, hebben we nog iets nodig. Een ladeblok.


Kantoorbenodigdheden binnen handbereik

Ladeblokken zijn onmisbaar. Want als u werkt, hebt u altijd dingen nodig. Denk aan een nietmachine, kladblok, ordner, rekenmachine of paperclip. Continue van uw bureau op moeten staan om iets te pakken werkt dan niet zo efficiënt. Met een ladeblok onder uw thuis bureau bent u in een handbeweging bij uw kantoorbenodigdheden. U hebt alles bij de hand.


Opgeruimd staat netjes

Nog een voordeel. Uw bureau is geen rommel. Alles wat u op uw bureau hebt slingeren, kunt u netjes opbergen in een ladeblok voor thuis. Voor al die pennen, verslagen, oordoppen en opladers is er genoeg plek in een ladeblok onder uw thuis bureau.


Stel jouw ladeblok zelf samen

Bij Oudholland heeft u ruime keuze in ladeblokken voor thuis. En wist u dat u bij ons metalen ladeblokken voor thuis zelf kunt samenstellen? U kunt kiezen uit verschillende kleuren en topbladen. En ook het aantal laden bepaalt u zelf. Wilt u er 2, 3 of toch 4? U kunt kiezen voor laden van hetzelfde formaat of 1 grotere lade (onderaan in het ladeblok). De metalen ladeblokken zijn zowel rechts als links van uw bureau te monteren.


Ladeblokken voor thuis met wieltjes

Wilt u het ladeblok ook makkelijk kunnen verplaatsen? Dan zijn ladeblokken met wieltjes ideaal. Ook die vindt u in het assortiment van Oudholland Kantoormeubelen. Wij hebben diverse ladeblokken voor thuis met wieltjes. Waaronder ladeblokken met een vijfde wiel en met geremde wielen.


Ladeblokken thuis bureau kopen

Wilt u een ladeblok voor thuis kopen? Slim! Daarmee bergt u uw spullen netjes op en heeft u al uw belangrijke documenten binnen handbereik. Dat geeft een opgeruimd gevoel. Daardoor kunt u beter thuiswerken. Benieuwd naar onze ladeblokken? U vindt ze op onze website en kunt ze eenvoudig online bestellen. Wij leveren hem gratis bij u thuis.