Zit/Sta Bureaus

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 17

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 17

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Zoekt u een compact elektrisch verstelbaar bureau waar u zowel staand als zittend aan kunt werken? Bekijk ons assortiment zit/sta bureaus.

Gezonde werkhouding

Met een zit/sta bureau zorgt u voor een gevarieerde werkhouding. Meerdere onderzoeken bewijzen dat een combinatie van zittend en staand werken leidt tot minder rug-, nek-, en schouderklachten. Is dat ook voor u een reden om een zit/sta bureau te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Zit/sta bureau op kantoor

Wilt u zittend en staand werken op kantoor? Wij verkopen diverse verstelbare bureaus in verschillende maten, afmetingen en kleuren passend in elk kantoor. De bureaus zijn in hoogte verstelbaar. Diverse standaard bladkleuren zijn leverbaar. Wilt u meerdere zit/sta werkplekken creëren op kantoor? Dan kunt u ook kiezen voor twee werkbladen met 1 onderstel. Beide werkbladen zijn los van elkaar te verstellen. Tevens kunt ervoor kiezen akoestische schermen ertussen te plaatsen, zodat personen die tegenover elkaar werken elkaar niet afleiden.

Thuiswerken aan een verstelbaar bureau

Werkt u vanuit huis? Dan is het niet verstandig om te werken aan de keukentafel. Ergonomische klachten als stijfheid, vermoeidheid, nek- en rugpijn liggen op de loer. Met een verstelbaar bureau voorkomt u dit soort klachten. Een bureau kunt u volledig afstellen op uw houding en lichaam. Bijvoorbeeld het At Home zit/sta bureau speciaal voor thuis. Dit bureau is zowel in zwart als wit verkrijgbaar. Onze monteurs kunnen hem op uw lichaam afstellen, ook bij u thuis.

Zit/sta bureau kopen

Een zit/sta bureau kopen doet u bij Oudholland Kantoormeubelen. In het ruime assortiment van Oudholland vindt u diverse verstelbare bureaus welke in elke omgeving te gebruiken zijn. Stabiele en mooi afgewerkte bureaus welke wij tevens voor u kunnen afstellen en monteren. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie en advies wilt over zit/sta bureaus. Bel naar 0525 - 68 23 61. Wij helpen u graag.