Flex 3 EL

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Flex 3 EL

Flex 3 EL is elektrisch in hoogte verstelbaar van 65 tot 125 cm (incl. 25mm blad). Zowel als enkele werkplek of functionele duo-bench leverbaar. de slimme, stabiele E-traverse herbergt de kabels en stille dubbele Bosch motoren. Geen lossen delen dus gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij. Hoogte beperking boven en onder is eenvoudig te programmeren.  

Flex 3 EL Hoek-aanbouw 

Breidt uw Flex 3 EL uit met de handige hoek-aanbouw. Door de korte bladdrager en teen is het onderstel geschikt voor bladen van 60 cm diep. De telescopische traverse maakt aanbouwbladen tot een lengte van 120 cm mogelijk. Ook te gebruiken in combinatie met onze NG compact bladen.

Flex 3 EL Wang

Geef de Flex 3 EL een andere look met de optionele wangenpoot. De metalen wangenpoot met een dikte van 10 cm geeft uw zit-sta werkplek een robuuste uitstraling. Uit voorraad leverbaar voor zowel de enkele als de duo-bench in 9005 zwart en 9010 wit. 

Flex 3 EL Bench 

Flex 3 EL bench heeft als duo werkplek een H-frame en is traverse-vrij voor optimale bewegingsvrijheid. In hoogte verstelbaar van 65-125 cm en optioneel uitvoerbaar met een wangenpoot. Standaard voorzien van een zwarte up/down touch schakelaar met slow start/stop. 

Flex 3 EL Bench Wang

Flex 3 EL bench wang heeft als duo werkplek een wangenframe en is traverse-vrij voor optimale bewegingsvrijheid. De robuuste metalen wangenpoot van 10 cm dikte is leverbaar in diverse maten en kleuren. In hoogte verstelbaar van 65-125 cm. Standaard voorzien van een zwarte up/down touch schakelaar met slow start/stop.