Bureaus

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 73

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 73

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Bureaus
Op zoek naar een bureau? Bij Oudholland Kantoormeubelen vindt u bureaus in alle soorten en maten. Bureaus voor op kantoor en voor thuis.

Bureaus voor kantoor
In elk kantoor werken mensen aan een bureau. Dit kan een rechthoekig, vierkant of een hoekbureau zijn. Een type bureau dat steeds meer in opkomst is, is het zit-sta bureau. Omdat we op werkdagen veel zitten en dit effect heeft op onze gezondheid, kiezen mensen er vaker voor om zittend en staand werken af te wisselen. Met een verstelbaar zit-sta bureau is dit mogelijk. Oudholland biedt zowel elektrische als met de hand verstelbare bureaus.

Thuiswerken
Thuiswerken is sinds de coronacrisis steeds normaler geworden. Dient jouw woonadres tegenwoordig ook als thuiswerkplek? Of ben je ondernemer en werk je vanuit huis? Dan is het prettig om ook een goed bureau te hebben om aan te werken. Een bureau dat ook past bij uw interieur en de stijl van de ruimte. Ook scholieren en studenten hebben op hun slaapkamer een bureau nodig om hun huiswerk te maken.

Bureau kopen
Voordat u een bureau gaat kopen, is het goed om te bepalen waar u naar op zoekt bent en wat u er maximaal voor wilt betalen. Op die manier maakt u het voor uzelf gemakkelijk om een keuze te maken uit ons uitgebreide assortiment. In onze webshop kunt u eenvoudig filteren op het type bureau en de prijs. Zo vindt u sneller het meest geschikte bureau.

Advies nodig?
Gaat u uw kantoor of thuiswerkplek (her)inrichten? Oudholland geeft u graag advies op maat. Wij kunnen een volledig interieurontwerp voor u maken om u een beeld te geven van de mogelijkheden die u heeft. Heeft u een kleine thuiswerkplek? Of heeft u juist een grote kantoorruimte en twijfelt u over de indeling? Wij helpen u graag de ruimte zo goed mogelijk in te delen met de beste kantoormeubelen. Ook als u alleen advies wilt over bureaus, staan wij voor u klaar. Neem gerust contact met ons op via 0525 – 68 23 61.