Zit-Sta Bureaus Elektrisch

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Zoekt u een compact elektrisch verstelbaar bureau waar u zowel staand als zittend aan kunt werken? Bekijk ons assortiment aan (elektrische) zit/sta bureaus.

Gezonde werkhouding

Met een zit/sta bureau zorgt u voor een gevarieerde werkhouding. Meerdere onderzoeken bewijzen dat een combinatie van zittend en staand werken leidt tot minder rug-, nek-, en schouderklachten. Is dat ook voor u een reden om een zit/sta bureau te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Zit/sta bureau op kantoor

Wilt u zittend en staand werken op kantoor? Wij verkopen diverse verstelbare bureaus in verschillende maten, afmetingen en kleuren passend in elk kantoor. De bureaus zijn in hoogte verstelbaar. Diverse standaard bladkleuren zijn leverbaar. Wilt u meerdere zit/sta werkplekken creëren op kantoor? Dan kunt u ook kiezen voor twee werkbladen met 1 onderstel. Beide werkbladen zijn los van elkaar te verstellen. Tevens kunt ervoor kiezen akoestische schermen ertussen te plaatsen, zodat personen die tegenover elkaar werken elkaar niet afleiden. In ons assortiment vindt een ruim aanbod aan elektrische zit/sta bureaus.

Voordelen elektrisch bureau

Een elektrisch bureau is niet alleen goed voor ergonomie en het lichaam, het zorgt er voor dat u afwisselender werkt waardoor u productiever wordt. Als werkgever biedt dat een groot voordeel. Met een elektrisch zit/sta bureau werken mensen dus efficiënter en dat vertaalt zich natuurlijk in betere prestaties op het werk. Een bureau dat elektrisch is, kan makkelijk in hoogte versteld worden. Zo wisselt u zittend en staand werken eenvoudig af.

Thuiswerken aan een verstelbaar bureau

Werkt u vanuit huis? Dan is het niet verstandig om te werken aan de keukentafel. Ergonomische klachten als stijfheid, vermoeidheid, nek- en rugpijn liggen op de loer. Met een verstelbaar bureau voorkomt u dit soort klachten. Een bureau kunt u volledig afstellen op uw houding en lichaam. Bijvoorbeeld het At Home zit/sta bureau speciaal voor thuis. Dit bureau is zowel in zwart als wit verkrijgbaar. Onze monteurs kunnen hem op uw lichaam afstellen, ook bij u thuis.

Wissel zitten en staan af achter een verstelbaar bureau

Net zoals 8 uur lang zitten, is de hele dag staan ook niet goed voor jouw lichaam. Afwisseling tussen het zitten en staand werken is dus heel belangrijk als je jouw lichaam gezond wil houden. Een elektrisch verstelbaar bureau die elektrisch in de hoogte te verstellen is, is de beste optie. Je kunt voor jezelf aanhouden dat je niet langer dan bijvoorbeeld meer dan één uur staand achter je bureau aan het werk bent. Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je gedurende dag even een klein stukje loopt.

Elektrisch zit/sta bureau kopen

Een elektrisch zit/sta bureau kopen doet u bij Oudholland Kantoormeubelen. In het ruime assortiment van Oudholland vindt u diverse verstelbare bureaus welke in elke omgeving te gebruiken zijn. Stabiele en mooi afgewerkte bureaus welke wij tevens voor u kunnen afstellen en monteren. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie en advies wilt over zit/sta bureaus. Bel naar 0525 - 68 23 61. Wij helpen u graag.