Lockers

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13-18 van 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13-18 van 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Lockers

Lockerkasten zijn ideaal voor bedrijven. Medewerkers kunnen er hun eigendommen gemakkelijk en veilig in opbergen. Vaak zijn lockers te vinden bij de gaderobe of in de kleedkamer. Je kunt kiezen voor een grote lockerkasten met bijvoorbeeld 15 deuren, maar een mini locker kan ook ideaal zijn. Bij Oudholland is tevens een smartphone locker verkrijgbaar.

Lockerkast met slot

Het maakt niet uit hoeveel lockers je nodig hebt. Je kunt meerdere garderobekasten naast elkaar plaatsen. Bij Oudholland vind je garderobekasten met 4, 5, 10, 12 of 15 deuren. Onze lockerkasten zijn van metaal en voorzien van sloten. Al onze Flex garderobekasten zijn geschikt voor zwaar gebruik.

Smartphone locker

In de tijd waarin we leven is de smartphone locker ook een perfecte uitkomst voor veel bedrijven. Bij Oudholland vind je een metalen smartphone locker met 10 deuren. Uiteraard zijn alle vakken voorzien van een slot. De smartphone locker wordt standaard geleverd met sokkel.

Lockers school

Zoek je lockers voor je school? Geef je leerlingen voldoende ruimte met de lockers van Oudholland. Het opbergen van spullen op school kan in deze lockers. Bekijk ons aanbod aan lockers speciaal voor op school.

Kleedkamer lockers

Kleedkamer lockers nodig? Je vindt bij ons een ruim aanbod aan lockers die geschikt zijn voor iedere kleedruimte. Zorg ervoor dat mensen hun spullen veilig kunnen opbergen als ze gaan sporten en kies voor lockers in de kleedkamer.

Lockers kopen

Ben je op zoek naar een lockerkast voor in de bedrijfsruimte, kleedkamer, op school of in de sporthal? Wij hebben een groot aanbod lockers van 4 deuren tot aan lockers met 12 deuren. De metalen lockerkasten zijn bovendien verkrijgbaar in diverse kleuren en uit te breiden met allerlei accessoires zoals stootdoppen, naamkaarthouders, hoedenplank en een roede. Bekijk ons aanbod lockers voor de mogelijkheden.

Hulp nodig bij aankoop lockers?

Twijfel je over welke lockers het meest geschikt zijn voor in je bedrijf? Of heb je vragen over de lockers? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bel gerust voor advies naar 0525 – 68 23 61.