Draaideurkasten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Draaideurkast

Draaideurkasten zijn ideaal voor op uw kantoor. Al uw ordners, kantoorbenodigdheden en archiefmappen kunt u opbergen in een draaideurkast. Bij Oudholland zijn meerdere typen draaideurkasten verkrijgbaar.

Extra diepe draaideurkast

Bent u op zoek naar een extra diepe draaideurkast voor op uw kantoor? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij hebben een draaideurkast met een diepte van 60 centimeter. U kunt kiezen uit vier kleuren te weten grijs, zwart, antraciet en aluminium. Extra legborden kunnen toegevoegd worden indien gewenst. Alle legborden zijn voorzien van een rail waardoor ook laterale hangmappen opgehangen kunnen worden. De deuren van deze extra diepe draaideurkast kunnen tot 180 graden geopend worden. Tevens is de draaideurkast van een slot voorzien, zodat uw documenten veilig opgeborgen zijn.

Flex tweedeurskasten

De Flex draaideurkasten zijn ideaal voor het opbergen van ordners. Ook in deze draaideurkasten kunnen een extra legbord en hangmappen toegevoegd worden. Onze hoge Flex tweedeurskasten zijn verkrijgbaar in de maten 180x80x38cm en 195x92x42cm. Daarnaast verkoopt Oudholland ook lage Flex draaideurkasten. Deze zijn verkrijgbaar in de maten 120x92x42cm en 100x80x38cm.

Draaideurkast kopen?

Bent u van plan een draaideurkast te kopen? Bij Oudholland vindt u al een draaideurkast vanaf 114 euro. Een draaideurkast bestelt u eenvoudig online in onze webshop. Wilt u eerst meer informatie over onze draaideurkasten? Wij vertellen u er graag meer over en kunnen u ook adviseren als u niet goed weet welk type draaideurkast het meest geschikt is voor op uw kantoor. U kunt bellen naar 0525 – 68 23 61, wij helpen u graag.