Kantoorkasten

Op zoek naar kantoorkasten? Bij Oudholland bent u aan het juiste adres voor uw complete kantoorinrichting en dus ook voor een kantoorkast. In ons uitgebreide assortiment hebben wij diverse kantoorkasten.

Kast voor op kantoor

Een kantoorkast is op elk kantoor te vinden. Kantoorkasten zijn er in veel verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren. De meeste kantoren hebben een ladekast, schuifdeurkast, roldeurkast, draaideurkast of een tweedeurskast.

Ladekast kantoor

Een ladekast is handig voor uw documenten of A0 tekeningen. Bij Oudholland vindt u ladekasten met bijvoorbeeld 6, 10 of 13 laden. Uw documenten zijn veilig opgeborgen, want alle ladekasten zijn voorzien van een centraal slot.

Schuifdeurkast kantoor

Een schuifdeurkast kunt u bij Oudholland zelf samenstellen. U kunt zelf de kleur en het kunststof topblad van uw schuifdeurkast bepalen. Bij ons vindt u ook de Slide & Go schuifdeurkasten-serie. Deze schuifdeurkasten hebben soepel en fluisterstil lopende schuifdeuren. Een schuifdeurkast kunt u kopen in diverse maten.

Roldeurkast kantoor

In een roldeurkast zijn al uw ordners op de juiste plek. Oudholland heeft verschillende roldeurkasten. Sommige roldeurkasten zijn ook geschikt om een hangmappenframe in toe te voegen.

Draaideurkast

Op zoek naar een draaideurkast voor op uw kantoor? Bij Oudholland vindt u diverse draaideurkasten. U kunt zelf online de kleur en maat kiezen van uw draaideurkast. Wij hebben onder andere houten draaideurkasten en open draaideurkasten. De klassieke gelaste draaideurkast is toepasbaar in elke omgeving, van kantoor tot archief en werkplaats. De legborden van de draaideurkasten zijn voorbereid voor het opbergen van laterale hangmappen.

Tweedeurskast

Tweedeurskasten hebben wij ook. Deze tweedeurskasten zijn voorzien van een genummerd slot met twee sleutels. Uw documenten zijn veilig opgeborgen in een tweedeurskast van Oudholland.

Kantoorkast kopen?

Wilt u een kantoorkast kopen? Bekijk het uitgebreide aanbod kantoor kasten van Oudholland. Zoekt u bijvoorbeeld een hoge draaideurkast, een lage schuifdeurkast of een eenvoudige ladekast voor op uw kantoor? Oudholland heeft alle varianten kantoorkasten in haar assortiment. Via onze webshop bestelt u eenvoudig uw gewenste kantoorkast. Wilt u meer informatie over onze kantoorkasten? Bel dan met het telefoonnummer 0525 – 68 23 61, wij helpen u graag.