Bureaustoelen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Directiestoelen

Op zoek naar een stoel met een luxere uitstraling? Dan is een directoestoelen een geschikte keuze. Bij Oudholland begrijpen we dat u graag een luxe en professionele uitstraling in uw kantoor hebt en daarom hebben wij een ruim aanbod met diverse directiefauteuils van hoge kwaliteit.

Ergonomisch werken

U wilt uiteraard zorgeloos kunnen werken, zonder dat u klachten krijgt van uw bureaustoel. Een ergonomische bureaustoel is daarom een goede stoel. Deze stoel heeft diverse instelmogelijkheden, die er samen voor zorgen dat u de optimale werkhouding aan kunt nemen. Dat zorgt ervoor dat u prettig werkt en geen klachten meer ervaart. Ook onze directiestoelen hebben diverse instelmogelijkheden, waardoor u de stoel afstelt op uw lichaam. Oudholland adviseert u graag over hoe u uw stoel het best in kunt stellen, wordt de stoel verkeerd ingesteld, dan kan dit juist voor nieuwe klachten zorgen.

Directiestoelen kleuren

Bij een directoestoel wordt wellicht direct gedacht aan een zwarte, klassieke stoel. Het tegendeel is echter waar. Wij hebben in ons assortiment naast diverse zwarte stoelen, ook verschillende stoelen in andere kleuren. Denk hierbij aan Cognac of Taupe, maar ook een door u gewenste kleur is vaak mogelijk. U kunt de stoel een uitstraling geven passend bij het bedrijf door bijvoorbeeld te kiezen voor een stoel in de bedrijfskleuren.

Hoge kwaliteit

Al onze meubels, waaronder onze directiefauteuils, kenmerken zich door hun hoge kwaliteit. Deze kwaliteit komt onder andere terug in het materiaal, bijvoorbeeld een chromen voetkruis, en diverse mogelijkheden, zoals een bepaalde wielsoort. Met een stoel van Oudholland verzekert u zich van kwaliteit. Uw stoel gaat jaren mee en dat is wel zo prettig, u maakt immers dagelijks gebruik van uw directstoelen.

Directiefauteuils bij Oudholland

Bent u op zoek naar een directiefauteuil? Dan zit u bij Oudholland goed! U kunt direct bestellen via onze website, maar uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Hier hebben wij onze stoelen staan, zodat u deze in het echt kunt zien en deze ook kan testen voor u de stoel aanschaft. Onze showroom is gevestigd aan De Rietkraag 5 in Elburg. Wij helpen u graag verder en geven u passend advies.