Directie

Directiemeubilair

In de directiekamer mag mooi en kwalitatief meubilair aanwezig zijn dat past bij het bedrijf. Een grote vergadertafel, een fijne directiefauteuil en een nette directiestoel. Het draagt bij aan de uitstraling van het bedrijf. U geeft uw zakelijke partners of klanten een professionele indruk met kwalitatief directiemeubilair.

Modern, klassiek of hip directiemeubilair

Daarnaast wilt u zelf natuurlijk ook prettig werken in een mooi directiekantoor. Geeft u daarbij de voorkeur aan comfort? Of vindt u een luxe uitstraling belangrijker? Mag de inrichting klassiek of juist modern zijn? Wat uw wensen ook zijn, Oudholland kantoormeubelen kan u adviseren op dit gebied en heeft meubelen in diverse stijlen. Wij beschikken over een breed assortiment directiemeubilair waardoor er zeker kantoormeubelen tussen zitten die volledig in uw smaak vallen.

Directiemeubilair X7 Officity

Maak uw directiekantoor uniek met meubilair van bijvoorbeeld X7 Officity. Deze meubelen van Italiaans design hebben een combinatie van chroom, metaal en hout. Directiebureaus zijn bovendien voorzien van ingebouwd kabelmanagement.

Inrichting directiekamer

Voor de volledige inrichting van uw directiekamer bent u bij Oudholland Kantoormeubelen aan het juist adres. Zoekt u een L-vormig directiebureau of wilt u liever een rechthoekig directiebureau? Dat kan ook. Wat dacht u van een bartafel met nette krukken. Een dressoirkast of een draaideurkast zijn ook passende directiemeubelen in de kamer.

Directiemeubilair kopen?

Uiteraard wilt u dat het directiemeubilair bij elkaar past en dat de directiekamer één geheel vormt. Dan kiest u bijvoorbeeld al het meubilair in de kleur zwart of wit. Ook verkopen wij directiemeubelen met houtlook. Bovendien kunt u bij de meeste directiemeubelen zelf de kleur bepalen. Hiermee kunt u naar eigen wens uw directiemeubilair zelf samenstellen. Heeft u vragen over ons directiemeubilair of wilt u graag advies? Wij helpen u graag! Bel dan met het telefoonnummer 0525 – 68 23 61.