Palletstellingen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Palletstelling

Bent u op zoek naar een palletstelling? Een palletstelling is inzetbaar voor, de naam zegt het al, het opslaan van pallets. Denk bijvoorbeeld aan europapallets, wegwerppallets of düsseldorfers. Natuurlijk kunt u ook outside the box denken en andere goederen in de palletstelling opslaan, zoals zware dozen, kratten of tonnen. Het palletrek is een van de meest gebruikte palletsystemen die er zijn. Met onze palletstellingen kan u zo efficiënt mogelijk uw goederen opbergen en de ruimte indelen. Ook op het gebied van veiligheid en overzichtelijkheid is de palletstelling een ideale manier om met grote en zware goederen te werken. Door de FIFO-methode, First In First Out, is iedere pallet direct bereikbaar.

Palletstelling kopen

Bij ons kunt u een palletstelling kopen in verschillende afmetingen. Wij leveren diverse palletstellingen tot hoogtes van 7 meter, met verschillende liggerlengtes en draagvermogens. Bij iedere palletstelling staat aangegeven welke afmetingen deze is en welke opties er zijn om bij te bestellen. De staanders worden altijd gemonteerd geleverd en de rest van de palletstelling is snel te monteren. Bij de stelling zitten geen bouten en moeren, waardoor de stelling sterk en veilig is in te zetten. Door onze snelle service heeft u een stellingkast in huis wanneer u het nodig heeft. Mocht u eerst nog vragen hebben over de juiste afmetingen, draagkracht of inzetbaarheid van een stellingkast, neem dan gerust contact met ons op.

Palletstelling liggers

Palletstelling liggers zijn de schakel in een palletstelling. Omdat er vele mogelijkheden zijn om goeden van verschillende vormen en maten te kunnen dragen, is het van belang zelf de palletstelling liggers te kunnen indelen en inzetten. Wij leveren bij iedere palletstelling twee liggers. Heeft u meer liggers nodig? Geen probleem, deze zijn makkelijk bij te bestellen in verschillende afmetingen. Met de juiste onderdelen bij uw palletstelling kunt u moeiteloos de meest complexe goederen opslaan op een overzichtelijke manier.