Laptop kar 2x8 vakken

Laptop kar 2x8 vakken

De laptopkar is een solide, mobiele manier om 16 laptops veilig op te bergen. Ideaal voor scholen en organisaties waar veel en flexibel met laptops en tablets wordt gewerkt.

Specificaties:

16 vakken (2x8 vakken)
afmeting: 1175x1000x500 mm HxBxD
elk vak voor zien van een geaard stopcontact
stroombelasting max. 2x 3500W (16 laptops)
voorzien van 2 geremde en 2 ongeremde wielen
max. toelaatbaar gewicht per vak: 10 kg.
kast afsluitbaar dmv. 3 puntssluiting / slot
uitvoering zwarte romp / lichtgrijze deuren

€ 1.489,00 Excl. BTW € 1.801,69 Incl. BTW
Meerdere aantallen nodig?
OF

Kantoormeubelen bestellen bij Oudholland

  • Groot assortiment, meer dan 2500 producten
  • Snelle levertijd en service
  • Kantoormeubilair altijd gemonteerd geleverd.
  • Vrijblijvend en gratis advies
  • Gratis* geleverd door heel NL, vaste wal.
Productbeschrijving

Details

Wanneer u laptops heeft die veel en flexibel worden gebruikt, wilt u uiteraard wel dat u met een gerust hart weg kunt gaan. Met deze laptopkar is dat geen probleem meer. In deze laptopkar kunnen 16 laptops veilig opgeborgen worden, ideaal voor bijvoorbeeld een school.

De voordelen van een laptopkar

Een laptopkar heeft meer voordelen dan u misschien zou denken. Allereerst is dat de veiligheid. U slaat de laptops op een veilige plek op. De laptopkar 2x8 vakken biedt ruimte aan 16 laptops. Elke laptop heeft een eigen ruimte dus de laptops kunnen elkaar niet beschadigen. De laptopkar 2x8 vakken is afsluitbaar door middel van een driepuntssluiting. Dit is een slot dat op drie plekken sluit. Bij het slot zelf, in het midden, aan de bovenkant en aan de onderkant van de kastdeur wordt de deur beveiligd. Je hoeft de deur echter maar 1 keer met een sleutel ontgrendeld te worden.

Specificaties

De laptopkar 2x8 vakken is 117,5 centimeter hoog, 100 centimeter breed en 50 centimeter diep. De kar is voorzien van wielen, waardoor u de kar makkelijk op een andere plek neer kunt zetten. Elk vak is voorzien van een geaard stopcontact, u kunt de laptops dus opladen terwijl u ze in de kast heeft liggen. De maximale stroombelasting is maximaal 2x 3500W, dit is voldoende om alle laptops op te laden. Het draaggewicht per vak is 10 kilo, de planken zijn dus stevig genoeg om een laptop op te plaatsen. Ook een hoes om de laptop heen en de oplader erbij in het vak is geen probleem. Verder is de laptopkar zoals eerder benoemd van een driepuntssluiting. De kast heeft een zwarte romp en is voorzien van lichtgrijze deuren.

Advies

Heeft u nog vragen over de laptopkar 2x8 vakken of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Oudholland, wij adviseren u graag.