Ergonomische bureaustoelen

Bent u op zoek naar een ergonomische bureaustoel? Bij Oudholland bent u aan het juiste adres. Wij hebben diverse ergonomische bureaustoelen, maar ook een groot aanbod aan zadelzitstoelen, deskbikes, ergonomische krukken en stahulpen.

Het belang van een ergonomische bureaustoel

Ergonomie heeft alles te maken met de mens en hoe deze het beste in relatie is met de omgeving. Dit houdt bij arbeidssituaties in dat een werknemer op een gezonde manier aan het werk is. Het is van belang dat de werknemer ergonomisch werkt, dit verkleint de kans op gezondheidsklachten, zoals rugklachten en nekpijn. Een goede en ergonomische bureaustoel draagt hier aan bij. Een ergonomische stimuleert een goede zithouding, waardoor u geen moeite meer heeft met een dag achter het bureau doorbrengen. Ook bij Oudholland vinden wij het belangrijk dat u in een gezonde werkomgeving kan werken, daarom hebben wij meerdere ergonomische bureaustoelen in ons assortiment. Ons assortiment is gericht op gezond werken, wat de concentratie en prestatie ook bevordert.

Zadelzit

U heeft het misschien al aan de naam kunnen zien, maar een zadelzit is een stoel waarvan de naam verwijst naar de vormgeving van het zitkussen. Dit lijkt namelijk erg op een zadel. Deze bureaustoel zorgt ervoor dat uw rug een gezonde houding aanneemt en dat uw lichaam voldoende ondersteunt is. U kunt uw werkzaamheden die om mobiliteit vragen, gemakkelijk uitvoeren terwijl de stoel uw houding blijft ondersteunen. In ons assortiment hebben wij verschillende van deze ergonomische bureaustoelen. Zo hebben wij zadelzitstoelen die in hoogte verstelbaar zijn. Ook kunt u kiezen voor een zadelzitstoel met een lendesteun, hierbij wordt uw onderrug extra ondersteund.

Stahulp

Oudholland heeft ook diverse stahulpen in haar assortiment. Een stahulp is een goede ondersteuning wanneer u veel staand werk moet verrichten. De stahulp ondersteund uw lichaam en zorgt ervoor dat uw benen niet overbelast raken. Wel blijft u met uw voeten op de grond staan waardoor u uw benen blijft gebruiken. Dit zorgt ervoor dat uw houding actief blijft. Op deze manier krijgt u minder snel klachten. Onze stahulpen zijn uiteraard in hoogte verstelbaar. De kruk wordt op de juiste hoogte afgesteld, zodat de ondersteuning maximaal is.

Meer bewegen tijdens het zitten?

Ook voor een vrij nieuwe categorie ergonomische bureaustoelen kunt u bij Oudholland terecht. Naast zadelzitstoelen en stahulpen hebben wij ook deskbikes en ergonomische krukken in ons assortiment.

Deskbikes

Met de deskbike kunt u fietsen en werken tegelijk. Deze bureaufiets kunt u alleen gebruiken in combinatie met een zit-stabureau. De bureaufiets is namelijk hoger dan een normale bureaustoel. De deskbikes hebben een comfortabel zadel en zijn in hoogte verstelbaar. Verder zijn de deskbikes voorzien van bluetooth zodat u kunt zien hoeveel kilometer u weggetrapt heeft tijdens een werkdag. De vier wielen onder de stoel zorgen ervoor dat u hem gemakkelijk onder uw bureau op kunt bergen.

Ergonomische kruk

Wanneer u op een ergonomische kruk zit, neemt u een betere zithouding aan. De kruk heeft een aflopende onderkant, waardoor u gemakkelijk kunt bewegen. De kruk beweegt dan mee, maar door de stabiele antislip-voet valt de kruk niet om. Ook deze krukken zijn in hoogte verstelbaar. Tevens zijn de krukken, net zoals de deskbikes, in diverse kleuren leverbaar.

Ergonomische bureaustoel kopen?

Weet u niet precies welke ergonomische bureaustoel het best bij u past? Wij adviseren u graag in het kopen van een ergonomische bureaustoel. U bent ook van harte welkom om eens langs te komen in onze showroom in Elburg. U kunt daar diverse ergonomische bureaustoelen zien en testen. Wij zijn gevestigd aan De Rietkraag 5 in Elburg.