Accessoires

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 49

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 49

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kantooraccessoires

Op elke kantoor zijn kantooraccessoires te vinden. Dit kan bijvoorbeeld een flipover, bureaulamp, prullenbak of vloermat zijn. Het zijn accessoires die niet mogen ontbreken op kantoor. Bent u ook op zoek naar kantooraccessoires? Oudholland heeft een ruim aanbod kantoorartikelen.

Wat voor kantooraccessoire zoekt u?

Kantooraccessoires zijn heel verschillend. Alle losse elementen die het werken op kantoor gemakkelijk en effectief maken, kunnen we een kantooraccessoire noemen. Van een monitorverhoger tot een prikbord, maar ook een stifthouder of een kabelclip. Het is maar net wat u nodig heeft op kantoor. Ons assortiment is breed waardoor u genoeg kantooraccessoires bij ons kunt vinden.

Populaire kantooraccessoires

Kantooraccessoires die veel verkocht worden zijn onder andere een vloermat, whiteboard en een folderstandaard. De vloermat is ideaal voor kantoren met vloerbedekking, zodat een bureaustoel makkelijk rolt. Maar ook op laminaat is een vloermat een uitkomst. De vloermat beschermt het laminaat tegen krassen door de wieltjes van de bureaustoel. Ook whiteboards zijn populaire kantoorbenodigdheden op kantoren en dan met name in de vergaderkamer. Onze whiteboards zijn eenvoudig te bevestigen aan de muur. Bovendien verkopen wij ook een universele starterskit voor whiteboards. Deze starterskit bestaat onder andere uit whiteboardstiften, een magneetwisser, wisserspray en memomagneten. De folderstandaard is een kantooraccessoire die vaak in de ontvangstruimte of bij de receptie van een bedrijf staat. Al uw foldermateriaal kunt u professioneel presenteren in een folderstandaard. U kunt kiezen uit een folderstandaard, vloerfolderstandaard of wandfolderhouder. Deze kantoorbenodigdheden zijn tevens in diverse maten en modellen verkrijgbaar.

Kantoorkamer in een nieuw jasje

Kantooraccessoires zijn ook ideaal als uw kantoorkamer toe is aan een update. Vervang een oude bureaulamp door een mooie, nieuwe lamp die meer van deze tijd is. Slechts kleine aanpassingen hebben in zo’n geval een groot effect. Met kantooraccessoires geeft u uw kantoorkamer een professionele en frisse uitstraling.

Kantooraccessoires kopen?

Wilt u kantooraccessoires kopen? Via onze webshop bestelt u eenvoudig uw gewenste kantooraccessoire. Wilt u meer informatie over onze kantoorartikelen? Bel dan met het telefoonnummer 0525 – 68 23 61, wij helpen u graag.