Conferentie- Vergaderstoelen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 van 22

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Vergaderstoel, model 1434
  € 49,00 Excl. BTW € 59,29 Incl. BTW
  Specificaties: Totale hoogte 81cm Zithoogte 48cm Zitdiepte 43cm Totale breedte 55cm (zonder arml.) Leverbaar uitvoorraad alleen in zwart Meer info
 2. 4 - poots vergaderstoel F240
  € 249,00 Excl. BTW € 301,29 Incl. BTW
  Gestoffeerde zitting en rug Vaste verchroomde armleggers met PP tube Verchroomd 4-poots onderstel Slijtvaste bekleding, 98.000 Martindale Stapelbaar tot 6 stuks In 5 kleuren leverbaar Meer info
 3. Vergaderstoel F240 met slede onderstel
  € 249,00 Excl. BTW € 301,29 Incl. BTW
  Specificaties: Gestoffeerde zitting en rug Vaste verchroomde armleggers met PP tube Verchroomd slede frame Slijtvaste bekleding, 98.000 Martindale Stapelbaar tot 6 stuks In 5 kleuren leverbaar Meer info
 4. Compact
  € 93,00 Excl. BTW € 112,53 Incl. BTW
  Studio Eurolinea Design Meer info
 5. Vergaderstoel 1370
  € 452,00 Excl. BTW € 546,92 Incl. BTW
 6. Vergaderstoel 939
  € 180,00 Excl. BTW € 217,80 Incl. BTW
 7. Vergaderstoel 602
  € 235,00 Excl. BTW € 284,35 Incl. BTW
 8. Vega meeting
  € 740,00 Excl. BTW € 895,40 Incl. BTW
  Vega, de evolutie van een klassieker met comfort-zitting. Kies uit de grote vierkanten van de Vega-S, de lijnen van Vega-L of als strak model geheel zonder stiksel (P). Meer info
 9. Classic Visitor vergaderstoel
  € 410,00 Excl. BTW € 496,10 Incl. BTW

  De vergaderstoel Classic Visitor van Sitland is voorzien van een chromen sledeframe inclusief armleggers, uitgevoerd in kunstleder of in een mooie meubelstof. Deze vergaderstoelen hebben een comfortabele zit en passen perfect in ieder kantoor met een zakelijke uitstraling. Deze conferentiestoelen worden ook wel de klassiekers genoemd, tijdloos, stijlvol én met een perfect zitcomfort.

  Kenmerken van deze vergaderstoel

  • buizenframe
  • keuze uit 6 verschillende stofgroepen
  • chromen sledeframe incl. armleggers
  • classic stiksel afwerking

  Stofgroepen

  • N = kunstleder
  • CX = brandwerend en antibacterieel
  • CI-IP = brandwerend en antibacterieel
  • S = leder
  • FE = zuiver wol

  Kunstleer
  Kunstleer is een product wat er uitziet en aanvoelt als echt leer. In werkelijkheid is dit een kunststof die aangebracht is op een drager van textiel. In deze kunststof wordt een structuur aangebracht die het materiaal doet voorkomen als echt leder. De voordelen van kunstleer zijn onder andere: Vorm vastheid, makkelijk onderhoud en duurzaamheid.

  Antibacterieel en Brandwerend
  Stoffen die met brandwerendheid zijn volgens internationale normen veiliger, aangenamer en comfortabeler, deze stoffen zijn zogezegd  intelligent en zeer technisch uitgevoerd. Ze doden bacteriën zonder chemie en dragen daarmee bij aan een gezond werkklimaat. De stoffen komen in aanraking met onaangename geurtjes of geluid. Hooggespecialiseerde werkzame stoffen fungeren daarbij als katalysatoren die organische verbindingen in de lucht neutraliseren en sterke vezels die het geluid dempen.

  Meer info
 10. Uni

  Uni

  € 190,00 Excl. BTW € 229,90 Incl. BTW
  Gestoffeerde sledestoel met armlegger. Frame in zwart of chroom. De rondom gestoffeerde rug is leverbaar in een lage en hoge versie. Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 van 22

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Vergaderstoelen kopen

Op zoek naar stoelen voor in de vergaderruimte? Bij Oudholland bent u aan het juiste adres voor uw complete kantoorinrichting, dus ook voor de inrichting van uw vergaderruimtes. In ons uitgebreide assortiment hebben wij diverse vergaderstoelen.

Een goede vergaderstoel

Hoewel een goede vergaderstoel wellicht niet het meest belangrijk is, kan een goede vergaderstoel bijdragen aan een betere vergadering. Wanneer uw medewerkers in een fijne stoel vergaderen, zal dit bijdragen aan de concentratie en daarmee aan de effectiviteit en de efficiëntie van de vergadering.

Een goede vergaderstoel voldoet aan een paar eisen. Allereerst is de stoel geschikt om een paar uur comfortabel op te zitten. Wanneer de medewerkers niet comfortabel zitten, zal dit afleiden van de vergadering. Verder moet de vergaderstoel een actieve houding stimuleren. Is de stoel te comfortabel of zakken medewerkers onderuit in de stoel, dan levert dit niet bij aan de actieve houding en zal de vergadering dan ook minder actief en energiek blijven.

De mogelijkheden

Vergaderstoelen kopen? Op het gebied van vergaderstoelen zijn er diverse mogelijkheden. Allereerst kunt u kiezen voor het type vergaderstoel, denk hierbij aan opties zoals wieltjes of gewone poten en de keuze tussen armleuningen of geen armleuningen. Daarnaast zijn er verschillende materialen mogelijk, een kunststof stoel is bijvoorbeeld een optie, maar ook een stalen frame met een zachte zitting is mogelijk. Verder kunt u bij veel stoelen kiezen uit diverse kleuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stoel met zitting in de kleuren van uw bedrijf, waarmee de stoelen perfect in het interieur zulen passen.

Vergaderstoelen design kopen?

Wanneer u op zoek bent naar vergaderstoelen design, zit u bij Oudholland goed. U kunt onze vergaderstoelen direct bestellen via onze website. Heeft u liever eerst wat meer informatie of ziet u de stoelen graag in het echt? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom aan De Rietkraag 5 in Elburg. Wij helpen u graag verder! Wanneer u uw stoelen bij Oudholland besteld, dan zorgen wij ervoor dat de stoelen bij u op kantoor komen te staan. Wij leveren en monteren de stoelen voor u, zodra wij klaar zijn kunt u direct aan de slag.