Werkplaatskasten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Werkplaatskasten

Als je op zoek bent naar een geordende werkplek dan kunnen werkplaatskasten een uitkomst bieden. Oud Holland biedt een divers assortiment werkplaatskasten, zoals milieukast, bakkenkast en kopkasten. Onze werkplaatskasten zijn gemaakt van staal, zodat ze jarenlang meegaan. Sla materialen en gereedschappen veilig op en bestel nu uw werkkast.


Milieukast

Bent u op zoek naar een milieukast om gevaarlijke stoffen in op te bergen? Oudholland verkoopt diverse milieukasten met verschillende afmetingen. Alle milieukasten zijn gemaakt van robuust materiaal. Daarnaast zijn de kasten voorzien van een cilinderslot met twee sleutel, zodat alleen bevoegde mensen toegang hebben tot de kast. Daarnaast bezit elke kast minimaal één verstelbaar legbord met perforaties. Onze milieukasten zijn ontworpen voor de opslag van een grote variëteit aan chemicaliën. 


Bakkenkast

Om spullen netjes en geordend op te ruimen, verkoopt Oudholland bakkenkasten. De bakkenkasten zijn bestand tegen zware omstandigheden en voorzien van een cilinderslot, zodat uw spullen veilig zijn opgeborgen. De magazijn bakkenkast is voorzien van versterkte deuren en uitgevoerd met stootdoppen met buitenliggende scharnieren.


Vakkenkast magazijn

Zoekt u een kast voor in uw werkplaats of magazijn en wilt u verschillende producten bewaren? De stalen vakkenkast biedt hierbij uitkomst. U kunt moeren, bouten en onderdelen eenvoudig opslaan. Daarnaast is de vakkenkast voor het magazijn voorzien van een etikrail. Zo weet u precies welk product u pakt. De kopkasten bezitten 12 legborden. Daarnaast ontvangt u kunststof schotjes om in de vakkenkast verschillende vakken te creëren. Koop uw vakkenkast magazijn of magazijn kast bij Oudholland.

 

Werkplaatskast kopen?

Werkplaatskasten koopt u bij Oudholland. Wij bieden een snelle levering van de werkplaatskasten bij jouw locatie. U kunt de werkplaatskast eenvoudig online bestellen. Heeft u meerdere magazijnkasten nodig? Vraag een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.