Industriestoelen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Industriestoelen


Stahulp kopen?

Bent u op zoek naar een stahulp kruk? Kijk dan eens naar onze Stahulp 267. Als je langdurig staand moet werken kan dit erg belastend zijn voor je lichaam. Om je lichaam af en toe rust te geven adviseren wij om staand en zittend werk af te wisselen. Hiervoor biedt een stahulp uitkomst. Uw benen en voeten zullen u dankbaar zijn.


Werking stahulp

De stahulp zitten van de stahulp is geplaatst op een gaslift, zodat u er gemakkelijk tegenaan leunt. Om de perfecte stahoogte voor u te vinden is de stahulp in hoogte verstelbaar van 54 tot 80 cm. Een voordeel van de kruk is dat u vermoeidheidsklachten tegengaat, doordat uw benen worden ontlast. De stahulp 267 van Oudholland is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen.


Taboeret

Oudholland heeft tal van verschillende soorten taboeretten in haar assortiment. Een tabouret is een verrijdbare kruk op wieltjes en heeft geen leuning. Een taboeret is een ideale uitkomst bij beroepen zoals tandartsen, pedicures en opticiens. Oudholland verkoopt taboeretten in verschillende soorten en maten. Een taboeret koopt u al vanaf € 85. Bestel eenvoudig online.


Zadelzit

Tegenwoordig zijn er steeds meer zittende beroepen waarin mensen in dezelfde houding werken. Door langdurig in dezelfde houding te zitten, ervaren mensen eerder rug- en nekklachten. Een zadelzit kan deze klachten voorkomen, doordat men in een actieve houding zit. De rugspieren worden getraind en de tussenwervels blijven elastisch. De zadelzit is geschikt voor langdurig gebruik en biedt een hoog zitcomfort. De zadelzit van Oudholland is beschikbaar in vier verschillende kleuren, zodat het goed aansluit bij uw werkomgeving. Wil je ook graag een zadelzit kopen? Bestel de zadelzit eenvoudig online bij Oudholland.


Industriestoelen kopen?

Industriestoelen koopt u bij Oudholland. Wij bieden een ruim assortiment industriestoelen. Wilt u graag advies over welke industriestoel past bij uw situatie? Oudholland helpt u graag en geeft advies op maat. Neem contact met ons op.