Grootvakstellingen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Grootvakstellingen

Grootvakstellingen zijn grote stellingen die uitermate geschikt zijn voor de zware en grote producten. In veel magazijnen zijn daarom wel dit type stellingen te vinden. Daarmee kunnen bedrijven grote producten overzichtelijk sorteren in hun magazijn. De stellingen zijn tweezijdig te bedienen.

Stelling met grote vakken voor een maximale opbergruimte!

De stellingen hebben een grotere overspanning en zijn extra diep, makkelijk om verschillende, onhandelbare maten op te bergen en door de hoge belastbaarheid ook ideaal voor grote hoeveelheden van kleine producten bijvoorbeeld voor orderpicking.


Breedvakstellingen

Grootvakstellingen worden ook wel breedvakstellingen genoemd. Vrijwel elk bedrijf dat met fysieke producten werkt en deze zelf inkoopt, heeft een opslagplaats nodig voor alle producten. Van tv’s tot grasmaaiers, u kunt een grootvakstelling vol zetten met dozen, kratten en pakketten om alles goed te sorteren. Vooral wanneer u veel werkt met grote, zware producten die te groot zijn voor legbordstellingen, dan raden wij grootvakstellingen aan. En als het om producten gaat die niet geschikt zijn voor palletopslag.

Voordelen van grootvakstelling

Grootvakstellingen hebben een aantal voordelen. Ten eerste zorgt het voor een eenvoudige opslag van vreemdgevormde en volumineuze producten. Daarnaast is de stelling tweezijdig toegankelijk waardoor er een korte pickingafstand is. Verder is de stelling snel te monteren door middel van een sleutelgat perforatie.

Eigenschappen

Bij Oudholland vindt u verschillende grootvakstellingen. De stellingen hebben een maximale legbordbelasting tussen de 545 en 720 kg. De stellingen leveren wij met vier legbord niveaus. Deze niveaus zijn verstelbaar.

Breedvakstelling kopen?

Wilt u een breedvakstelling aanschaffen voor in het magazijn van uw bedrijf? Bekijk de verschillende modellen op onze website. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Bel dan met het telefoonnummer 0525 – 68 23 61, wij helpen u graag.