Laptoplockers

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Laptoplockers

Binnen elk bedrijf is het handig om laptopkarren aanwezig te hebben om laptops te kunnen opbergen, zodat werknemers deze niet altijd mee naar huis hoeven te nemen. Daarnaast beschermt u de laptops eenvoudig tegen brand en inbraak. Een bijkomend voordeel is dat je de laptops centraal worden opgeslagen en tegelijkertijd worden opgeladen. 


Laptoplocker

Om laptops veilig op te bergen kunt u kiezen voor laptoplockers. Onze laptoplocker heeft ruimte voor 10 laptops. Daarnaast is elk vak van de laptoplocker uitgerust met een uniek cilinderslot, waarmee u uw laptop veilig kunt opbergen. De laptoplocker is geschikt voor alle laptops t/m 27 inch. De laptoplocker is verkrijgbaar in blauw of wit.


Laptopkar

Bij Oudholland vindt u de ideale laptopkar met stroomvoorziening. In de laptopkar kunnen tablets en laptops veilig worden opgeborgen en opgeladen. Daarnaast is de laptopkar voorzien van kunstofstootdopping en een gedempte sluiting, zodat werknemers ongestoord kunnen werken. De laptopkar is gemakkelijk te verplaatsen door haar vier grote zwenkwielen en is geschikt voor alle vloeren. Een bijkomend voordeel is het aansluitsnoer van wel drie meter. De constructie van de laptopkar bestaat uit robuust en kwalitatief plaatstaal. De laptopkar heeft ruimte voor 16 laptops. 


Laptoplocker van Oudholland

Waarborg de veiligheid van uw laptops en koop een laptoplocker bij Oudholland. Uw specialist in kantoor- en bedrijfsmeubelen.

Laptopkar kopen?

Wilt u laptopkarren kopen voor uw bedrijf? Wij hebben verschillende laptopkarren en lockers getest en voor u de twee beste laptoplockers uitgezocht voor ons assortiment. Kies de laptopkar die bij u past bij uw kantoor. Heeft u vragen over de laptopkar of laptoplocker? Of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via 0525 - 68 23 61.