Garderobekasten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Garderobekasten

Op zoek naar een garderobekast? Bij Oudholland bent u aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op het gebied van kantoormeubelen en -inrichting. In ons uitgebreide assortiment hebben wij een aantal kasten, waaronder garderobekasten. Tevens hebben wij diverse bezemkasten in ons assortiment.

Opties

Omdat wij zo’n groot assortiment aanbieden, heeft u bij Oudholland diverse opties. Denk hierbij niet alleen aan kleur, maar ook aan grootte en allerlei extra’s. U kunt bij onze garderobekasten namelijk kiezen welke deuren, sloten en grootte u wilt. Daarnaast bieden wij nog een aantal aanvullende opties, tegen een kleine meerprijs installeren wij deze op uw kasten. Zo kunt u op uw kasten een stofkap laten plaatsen, waardoor het geheel makkelijk schoon te houden is. De kasten worden normaal gesproken zonder voeten geleverd, maar bij Oudholland is ook dit mogelijk. U kunt kiezen voor een normale set voeten, maar ook voor een bank. Deze bank wordt voor de kast geïnstalleerd.

Soorten en maten

De garderobekasten zijn er in diverse soorten en maten. Denk hierbij aan een enkele kast of een dubbele kast. Ook driedeurs is mogelijk. Dit zijn dan drie afzonderlijke kasten aan elkaar vast, deze kunnen dan ook door verschillende personen gebruikt worden. Deze kasten zijn in verschillende breedtes en hoogtes verkrijgbaar. Daarnaast heeft Oudholland ook dubbele kasten. Dit zijn twee kastjes op elkaar, wij hebben deze kastten in verschillende groottes. Verder heeft Oudholland garderobekasten met een schoon/vuilverdeling. Deze kasten zijn ideaal om bijvoorbeeld privé- en werkkleding verdeeld op te hangen. Schone privékleding blijft schoon. Ook in een kleedkamer is dit ideaal.

Flex

Onze garderobekasten zijn van het merk ‘Flex’. Dit merk staat bekend om de hoge kwaliteit en daarbij krijgt u twee jaar garantie op deze kasten. De kasten bestaan uit een volledig gelaste metalen constructie en zijn afgewerkt met een krasvaste epoxy poedercoating.

Garderobekasten bij Oudholland

Bij Oudholland bent u aan het juiste adres voor al uw kasten of het nou voor een garderobe op kantoor of een kleedruimte in een sportzaal is, bij ons zit u goed. Wij leveren de garderobekasten gemonteerd, zodat u er geen omkijken meer naar hebt. U kunt uw bestelling direct via onze webshop plaatsen. Liever wat meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en als u advies nodig heeft dan geven onze specialisten dat graag.