Logo Oudholland Kantoormeubelen

Kantoormeubelen Apeldoorn

De beste kantoormeubelen voor uw kantoor in Apeldoorn vindt u hier. Ondek in onze webshop het uitgebreide aanbod en mis ons gerichte advies niet. Laat u adviseren over de mogelijkheden.

Kantoormeubelen bestellen bij Oudholland

  • Breed assortiment kantoormeubelen van topkwaliteit
  • Ook meubilair voor werkplaatsen, magazijnen en scholen
  • Hoge service: uw meubelen gratis gemonteerd en geplaatst
  • Altijd een persoonlijk interieuradvies op maat
  • De meubelen zijn te bekijken in onze showroom in Elburg
Kantoorinrichting
Garderobe
Magazijn
Werkplaats

Naast de verkoop van meubelen, kunt u bij ons ook terecht voor advies over de inrichting van uw ruimte. Hierbij denken we niet alleen aan materiaal, maar ook aan de stijl en kleur van de inrichting. U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen in onze showroom. Deze vindt u in Elburg, op een halfuur rijden van Apeldoorn.

Nieuw op onze site

Sit 1

Sit 1

€ 325,00
Flex Garderobekast 3x2 vaks (180x90x50cm)

Flex Garderobekast 3x2 vaks (180x90x50cm)

€ 346,00
Flex 3 elektrisch Zit/Sta bureau

Flex 3 elektrisch Zit/Sta bureau

€ 845,00
Buroflex QUAD Zit/Sta bureau 160x80cm

Buroflex QUAD Zit/Sta bureau 160x80cm

€ 635,00

Snelle levering en gratis plaatsing

Uiteraard kunt u ook direct een bestelling plaatsen via onze webshop. Wij beschikken over een groot assortiment aan kantoormeubelen. Van bureaustoelen tot aan lockers, van tafels tot aan scheidingswanden. Zodra u een bestelling bij ons heeft geplaatst, gaan wij aan de slag. Indien het bestelde kantoormeubilair op voorraad is, kunnen wij binnen 10 werkdagen leveren. Daardoor kunt u snel gebruik maken van uw nieuwe kantoormeubelen in Apeldoorn.

Advisering mogelijk

Wenst u eerst een gedegen advies voor de inrichting en wilt u weten welke kantoormeubelen het best passen in uw kantoor in Apeldoorn? Wij komen graag bij u op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken. Onze kantoorarchitecten gaan met uw vraag aan de slag om zodoende een goed advies uit te brengen. Het is ook mogelijk om bij ons op kantoor langs te komen en u kunt dan direct een kijkje nemen in onze showroom. Dankzij onze persoonlijke benadering zijn wij als geen ander in staat om uw behoefte nauwgezet te analyseren. Wij luisteren naar u, bekijken uw ruimte en leven ons in uw situatie in. Op basis daarvan kunnen wij u voorstellen doen en zelfs volledige inrichtingsontwerpen voor u vervaardigen die volledig voldoen aan uw verwachtingen.

Kantoormeubelen Apeldoorn?

Voor kantoormeubelen in Apeldoorn zijn wij de specialist. In onze webshop kunt u ons uitgebreide aanbod bekijken. Heeft u een vraag over een specifiek product of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kunnen wij u verder helpen? Vul hier uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u vandaag na 08:00 uur terug!
© 2019 Oudholland Elburg B.V.  
Model- en prijswijzigingen voorbehouden. Alle prijzen op deze site zijn exclusief 21% BTW. Op alle verkoop via deze site zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Let op: er is géén geldige postcode ingevuld.
blabla.
Annuleer

+ Toon meer
- Toon minder