Kantinetafels

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Kantinetafels

In elke kantine is er wel één te vinden, een kantinetafel. De kantine is de plek waar medewerkers samenkomen aan een kantinetafel om samen te lunchen, te netwerken of even uit te rusten. Als bedrijf wilt u een comfortabele en professionele plek creëren in het kantine kantoor voor uw personeel. Ga dan voor een kantinetafel van Oudholland. Bij Oudholland vindt u een ruim assortiment met kantinetafels voor in uw kantine.

Een passende kantinetafel

Wilt u een kantinetafel aanschaffen voor op kantoor? Dan zijn er een aantal zaken waarmee u rekening mee moet houden. Kantinetafels zijn er in allerlei maten, maar passen die ook in uw kantoor kantine? Het is goed om goed inzicht te hebben in de afmetingen van de ruimte, zodat u weet welke tafel maat passend is in de ruimte.

Aantal plekken

Er moet genoeg plek zijn aan een tafel in de kantine. Daarom moet u voordat u kantinetafels gaat kopen, weten hoeveel medewerkers op een dag aanwezig zijn. Onze kleine kantinetafels beginnen van 80 x 60 centimeter. Deze kleinere tafels worden vaak als verlengstuk gebruikt en zijn in elke ruimte te plaatsen. Pauzeren uw medewerkers vaak met 8 personen? Dan is een grote kantinetafel van 200 x 100 centimeter ideaal voor uw bedrijf. Iedereen moet comfortabel kunnen zitten en voldoende ruimte hebben. In ons assortiment vindt u kantinetafels in allemaal verschillende maten.

Kantinetafels kopen

Wilt u uw kantine verrijken met een moderne kantinetafel? Die haalt u bij Oudholland Kantoormeubelen. Van goedkope tafels tot volledige interieurontwerpen. Oudholland helpt u graag de ruimte zo goed mogelijk in te delen met de beste kantoormeubelen. Ook als u alleen advies wilt over kantine tafels, staan wij voor u klaar. Neem gerust contact met ons op via 0525 - 68 23 61.