Kantinestoelen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 89

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 89

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kantinestoelen

Op zoek naar stoelen voor in de kantine? Bij Oudholland bent u aan het juiste adres. Als specialist in kantoormeubelen en -inrichting weten wij dat naast meubelen om hard te kunnen werken, ook meubelen voor ontspanning belangrijk zijn. De kantine is een plek om te ontspannen en daar hoort dan ook passend meubilair bij.

Uitgebreid aanbod

Een kantinestoel lijkt een simpele stoel en in principe is de stoel op zich ook niet heel bijzonder. Er zijn echter wel heel veel mogelijkheden voor kantinestoelen. Bij Oudholland bieden we u dan ook een uitgebreid aanbod, zodat u een stoel kan kiezen die bijvoorbeeld aansluit bij de kleuren van uw bedrijf of de voorkeur van de medewerkers. Onze kantinestoelen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar daarnaast kunt u ook kiezen tussen diverse materialen. Verder hebben wij stoelen met en zonder armleuningen en ook barkrukken zitten in ons assortiment. U kunt uiteraard ook kiezen voor een combinatie van verschillende soorten stoelen.

De ideale kantinestoel

Wellicht heeft u niet zoveel eisen aan uw kantinestoelen, maar het is verstandig om bij de aanschaf verschillende aspecten in acht te nemen zodat u de juiste stoel kiest. Allereerst is het handig om te kiezen voor een stoel die gemakkelijk schoon te maken is. Tijdens het lunchen in de kantine valt er misschien een kop koffie om, het is dan fijn als uw stoelen niet blijvend vies worden. Verder heeft u de kantineruimte buiten de pauzes en andere tijden waarop medewerkers in de kantine aanwezig zijn, misschien nog voor andere zaken nodig. Het is dan slim om te kiezen voor een stoel die makkelijk op te ruimen is. Denk bijvoorbeeld aan een stapelbare kantinestoel. Deze staat niet in de weg en is makkelijk op te ruimen. Daarnaast wilt u in uw kantine ruimte bieden aan zoveel mogelijk van uw medewerkers. Is uw ruimte beperkt, dan is het verstandig om te kijken naar stoelen die niet veel ruimte in beslag nemen. Denk dan bijvoorbeeld aan stoelen zonder armleuningen.

Kantinestoelen kopen?

Op zoek naar kantinestoelen voor uw bedrijf? Bestel ze nu direct bij Oudholland. Liever eerst wat meer informatie of de stoelen in het echt bekijken? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom. Wij zijn gevestigd aan De Rietkraag 5 in Elburg. Wij helpen u graag verder, ook als het gaat om de inrichting van uw kantine.