Barkrukken

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Barkrukken

Na een lange dag werken is het altijd fijn om uit te rusten en hoe zou het zijn om dat op comfortabele barkrukken te doen. Lekker hangend aan de bar of aan een hoge tafel voor de ideale vrijdagmiddagborrel. Bij Oudholland vindt u uw ideale barkrukken die helemaal matchen bij de interieurstijl van uw bedrijf.

Uw ideale barstoel

Het maakt niet uit of u kantine barkrukken, horeca barkrukken of barstoelen voor aan de bartafel zoekt. Als ze maar goed en comfortabel zitten. Daarom is het erg belangrijk om de juiste zithoogte voor uw barkruk te kiezen. Wij van Oudholland adviseren u om voor een minimale hoeveelheid van 25 centimeter speling te kiezen tussen de zitting van de barkruk en de onderkant van uw bar of tafelblad. Zo heeft u genoeg ruimte om lekker de benen te strekken en comfortabel te zitten.

Nadat u de juiste hoogte bepaald heeft, kunt u de keuze gaan maken voor welke stijl barstoel u gaat. Wilt u stapelbare barkrukken of liever barkrukken met rugleuning? Er is ontzettend veel mogelijk bij Oudholland. Ga voor een barkruk die helemaal past bij het interieur van uw bedrijf.

Barkrukken vintage

Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment aan vintage barkrukken met een retro uitstraling. Vintage is de trend om oud en nieuw met elkaar te combineren. Daardoor komen oude trends weer helemaal terug. Denk bijvoorbeeld aan een barkruk met een geblokt effect in de bekleding of krukken van stof. Combineer ze met andere vintage elementen zoals ronde vormen, grafische prints en warme kleuren.

Barkrukken kopen?

Wilt u uw kantine, horecazaak of bar verrijken met mooie barkrukken? Dat doet u bij Oudholland Kantoormeubelen. Van goedkope barkrukken tot aan compleet interieur- ontwerp en inrichting. Oudholland helpt u graag de ruimte zo goed mogelijk in te delen met de beste kantoormeubelen. Ook als u alleen advies wilt over barstoelen, staan wij voor u klaar. Neem gerust contact met ons op via 0525 - 68 23 61.