Vergadertafels

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13-21 van 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13-21 van 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Vergadertafels

In elk bedrijf wordt vergaderd. Bijvoorbeeld tussen afdelingen en teams onderling of met externe partijen. De vergaderruimte is dan de plek waar iedereen samenkomt en vergadert aan een vergadertafel. Als bedrijf wilt u dan wel een professionele indruk maken. Dat kan met passend meubilair waaronder een nette vergadertafel. Bij Oudholland vindt u een ruim assortiment met kantoortafels voor in de vergaderruimte.

Een passende vergadertafel

Wilt u een vergadertafel aanschaffen voor op kantoor? Dan zijn er een aantal zaken waarmee u rekening moet houden. Kantoortafels zijn er in allerlei maten en vormen, maar passen die ook in de vergaderruimte in uw bedrijf? Het is goed om goed inzicht te hebben in de afmetingen van de ruimte, zodat u weet welke kantoortafel maat passend is in de ruimte.

Aantal plekken

Er moet genoeg plek zijn voor iedereen die deelneemt aan de vergadering. Daarom moet u weten met hoeveel mensen u gaat vergaderen, voordat u een vergadertafel gaat kopen. Vergadert u bijvoorbeeld vaak met meer dan 8 personen? Dan is een tafel voor acht tot twaalf personen een goede keus. Iedereen moet voldoende ruimte naast zich hebben en comfortabel kunnen zitten. In ons assortiment vindt u kantoortafels voor verschillende aantallen.

Kantoortafel in iedere vorm

Bij Oudholland vindt u vergadertafels in verschillende vormen. Afhankelijk van de vorm van de ruimte, kunt u bepalen welke vorm het beste past. Is de vergaderkamer smal en lang, dan is een vergadertafel ovaal geschikt. Is de ruimte vierkant dan zou een ronde vergadertafel een goede optie zijn.

Vergadertafel kopen

Dat kan bij Oudholland Kantoormeubelen. Wilt u de volledige vergaderruimte herinrichten? Bij ons vindt u alles om de ruimte professioneel in te richten. Bekijk bijvoorbeeld ook onze conferentie- en vergaderstoelen.