Thuiswerken

Thuiswerken

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 van 25

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. FLEX-T bureau elektrisch verstelbaar
  € 475,00 Excl. BTW € 574,75 Incl. BTW

  Elektrisch verstelbaar zit/sta bureau
  Hoogte verstelbaar van 65-130 cm
  Stille motoren
  Inclusief display met 4 geheugenstanden
  en USB oplader

  Meer info
 2. AT HOME bureau
  € 399,00 Excl. BTW € 482,79 Incl. BTW
 3. NSF bureau slinger verstelbaar
  € 299,00 Excl. BTW € 361,79 Incl. BTW
 4. Quick bureau
  € 173,00 Excl. BTW € 209,33 Incl. BTW
 5. Bureaustoel Wit 706
  € 299,00 Excl. BTW € 361,79 Incl. BTW
  • Synchroonverstelling met gewicht instelling
  • Multifunctionele wielen
  Meer info
 6. Bureaustoel 708
  € 229,00 Excl. BTW € 277,09 Incl. BTW
 7. Bureaustoel 706
  € 299,00 Excl. BTW € 361,79 Incl. BTW
 8. FLEXSIT bureaustoel 787 CE
  € 370,00 Excl. BTW € 447,70 Incl. BTW

  De stoel is voorzien van een gestoffeerde comfort zitting met
  stiknaden, in hoogte verstelbare gestoffeerde rug, in diepte
  verstelbare lendensteun, Donati D109 synchroonmechaniek met
  automatische gewichtsregeling, schuifzitting 6 cm verstelbaar,
  chromen gaslift 140mm, aluminium gepolijst onderstel met
  multifunctionele wielen, in hoogte, breedte en diepte verstelbare
  schuine zwarte armleggers met blokkeerbare 4D armlegger
  opdekjes (A10-1824).

  Meer info
 9. Sit 1
  € 345,00 Excl. BTW € 417,45 Incl. BTW
  Sit 1, de complete bureaustoel voor een zeer aantrekkelijke prijs! Standaard voorzien van: - Schuifzitting - Synchroon mechanisme met 2 hendel systeem - Comfort Air System Meer info
 10. ViaSit drumback
  € 245,00 Excl. BTW € 296,45 Incl. BTW

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 van 25

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Meer dan driekwart van de bedrijven in Nederland geeft haar werknemers de kans om thuis te werken. Alleen is het niet verstandig dat op een keukenstoel en kromgebogen over de keukentafel te doen. Nu veel mensen thuiswerken, liggen ergonomische klachten als stijfheid, vermoeidheid, nek- en rugpijn op de loer. Als u inmiddels al dagelijks aan de keukentafel zit, zal u deze klachten ongetwijfeld al herkennen.

Comfortabele thuiswerkplek

Prettig thuiswerken zonder klachten begint met een comfortabele thuiswerkplek. Die bestaat uit een ergonomische bureaustoel met optimaal zitcomfort, een juist afgesteld bureau en een laptopstandaard.

Meest verkochte bureaustoelen

We bieden diverse bureaustoelen waarmee u comfortabel kunt thuiswerken. Onze meest verkochte bureaustoelen zijn de 708, ViaSit Drumback en ViaSit Newback. Bureaustoel 708 heeft veel instellingsmogelijkheden zoals een hoogte verstelbare rugleuning en armleggers. Ook kan de zitting van de stoelen verschoven worden. Bureaustoel Drumback heeft een ergonomisch vormgegeven rugleuning voor optimaal zitcomfort en is voorzien van breedte en hoogte instelbare armleggers. De stoel is in verschillende zitposities te vergrendelen in combinatie met het synchroonmechaniek. Bureaustoel Newback is een zeer comfortabele bureaustoel met een zitting voorzien van pocketveren voor een prettige zitbeleving. De netbespanningsrugleuning zorgt voor een optimale pasvorm voor uw rugleuning.

Zit/sta bureaus

Naast een comfortabele bureaustoel heeft u ook een prettig bureau nodig om te werken vanuit huis. Een bureau dat volledig is afgesteld op uw lichaam en houding. Hiermee voorkomt u rug- en nekklachten. Bij ons vindt u bureaus in diverse stijlen en maten. Bijvoorbeeld een compact zit/sta bureau speciaal voor thuiswerken. Het At Home zit/sta bureau is zowel in zwart en wit verkrijgbaar. Onze monteurs kunnen hem op uw lichaam afstellen. Deze zit/sta bureaus zijn ook ontzettend handig in combinatie met ladenblokken

Thuiswerkplek inrichten

Ook kunt u uw thuiswerkplek door ons laten inrichten. Wij leveren het meubilair en geven advies over de juiste inrichting, zodat u productief kunt werken vanuit huis. Onze kracht zit ook in het monteren en goed afstellen van de meubelen, maar we begrijpen het als u liever heeft dat wij de meubels tot aan de voordeur bezorgen.  Ook hebben wij veel verschillende accessoires die je kan gebruiken in je huis. 

Concentratiescherm voor thuis

Is uw thuiswerkplek de woonkamer, keuken of een gedeelde kamer? Dan kunt u last hebben van omgevingsgeluiden van familieleden waardoor u niet geconcentreerd kunt werken vanuit huis. Ook hier hebben wij oplossingen voor. Bijvoorbeeld een akoestisch concentratiescherm. De akoestische kern bestaat uit hoogwaardig absorptie materiaal en is afgewerkt met een luxe stoffering die eenvoudig schoon te maken is. Ideaal als u in een drukke kamer ongestoord wilt thuiswerken. 

Thuiswerkadvies

Neem gerust contact met ons op als u advies wilt over comfortabel thuiswerken. Wij denken graag met u mee over de meest ergonomische thuiswerkplek. Van de bureaustoel en het bureau tot de volledige inrichting en montage. Wij staan voor u klaar, ook bij u thuis. Bel gerust naar 0525 - 68 23 61. Wij helpen u graag.