Bureaustoelen

Bureaustoelen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

 1. Bureaustoel Wit 706
  € 349,00 Excl. BTW € 422,29 Incl. BTW
  • Synchroonverstelling met gewicht instelling
  • Multifunctionele wielen
  Meer info
 2. Bureaustoel 708
  € 285,00 Excl. BTW € 344,85 Incl. BTW
 3. Kickster bureaustoel
  € 289,00 Excl. BTW € 349,69 Incl. BTW

  De Kickster bureaustoel van ViaSit!
  Stijlvolle bureaustoel met een mooie vormgeving en een perfecte zit achter uw bureau.

  Meer info
 4. Bureaustoel 706
  € 349,00 Excl. BTW € 422,29 Incl. BTW
 5. FLEXSIT bureaustoel 787 CE
  € 370,00 Excl. BTW € 447,70 Incl. BTW

  De stoel is voorzien van een gestoffeerde comfort zitting met
  stiknaden, in hoogte verstelbare gestoffeerde rug, in diepte
  verstelbare lendensteun, Donati D109 synchroonmechaniek met
  automatische gewichtsregeling, schuifzitting 6 cm verstelbaar,
  chromen gaslift 140mm, aluminium gepolijst onderstel met
  multifunctionele wielen, in hoogte, breedte en diepte verstelbare
  schuine zwarte armleggers met blokkeerbare 4D armlegger
  opdekjes (A10-1824).

  Meer info
 6. Sit 1
  € 345,00 Excl. BTW € 417,45 Incl. BTW
  Sit 1, de complete bureaustoel voor een zeer aantrekkelijke prijs! Standaard voorzien van: - Schuifzitting - Synchroon mechanisme met 2 hendel systeem - Comfort Air System Meer info
 7. ViaSit drumback
  € 315,00 Excl. BTW € 381,15 Incl. BTW

  Ideale bureaustoel voor thuis en op de zaak.
  Voorzien van armleggers, zitdiepte instelling en ergonomisch
  gevormde rugleuning.

  Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Thuiswerken bureaustoel

Stijfheid, vermoeidheid, nek- en rugpijn...thuiswerkend Nederland weet hoe het voelt. We werken aan de keukentafel op een eetkamerstoel. Of zelfs op de bank. De enorme stijging in lichamelijk klachten was dan ook wel te verwachten. Gelukkig kunt u daar iets aan doen. Kies voor een goede bureaustoel waardoor het thuiswerken een stuk prettiger wordt.


Bureaustoel thuiswerken: de ideale thuiswerkstoel

Om comfortabel thuis te kunnen werken zonder lichamelijke klachten, heeft u een ergonomische bureaustoel nodig. Zo’n stoel biedt u optimaal zitcomfort. U zit in een juiste werkhouding en de stoel is volledig op uw lichaam afgesteld. Ook de hoogte is verstelbaar zodat u precies de juiste zithouding aanneemt. Daarmee voorkomt u vervelende klachten. Kies voor de ideale bureaustoel voor thuiswerken


Verhoog uw werkcomfort

Van een ergonomische bureaustoel voor thuis heeft u jarenlang plezier. Het voorkomt lichamelijke klachten en geeft u een prettig gevoel. Het is de investering dan ook zeker waard. U verhoogt uw werkcomfort aanzienlijk met een ergonomische thuiswerkstoel.


Populaire thuiswerken bureaustoel

Onze meest verkochte thuiswerkstoelen zijn de 708, ViaSit Newback en ViaSit Drumback. Bureaustoel 708 heeft veel instellingsmogelijkheden zoals een hoogte verstelbare rugleuning en armleggers. Ook kan de zitting van de stoelen verschoven worden. Bureaustoel Newback is een zeer comfortabele bureaustoel met een zitting voorzien van pocketveren voor een prettige zitbeleving. De netbespanningsrugleuning zorgt voor een optimale pasvorm voor uw rugleuning. Bureaustoel Drumback heeft een ergonomisch vormgegeven rugleuning voor optimaal zitcomfort en is voorzien van breedte en hoogte instelbare armleggers. De stoel is in verschillende zitposities te vergrendelen in combinatie met het synchroonmechaniek.


Goede bureaustoel voor thuis kopen?

Bij Oudholland bent u aan het juiste adres voor een goede bureaustoel voor thuis. Wij leveren de bureaustoel en zorgen er ook voor dat deze gemonteerd wordt. Ook leggen wij graag aan u uit hoe u uw bureaustoel het beste in kunt stellen, zodat u of uw werknemers optimaal zitcomfort hebben. U kunt onze bureaustoelen direct bestellen via de webshop, maar komt u liever eerst een paar stoelen testen, dan bent u van harte welkom in onze showroom. Wij zijn gevestigd aan De Rietkraag 5 in Elburg. Wij helpen u graag verder en kunnen al uw vragen over bureaustoelen voor thuiswerken beantwoorden!