Bureaustoelen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Thuiswerken bureaustoel

Stijfheid, vermoeidheid, nek- en rugpijn...thuiswerkend Nederland weet hoe het voelt. We werken aan de keukentafel op een eetkamerstoel. Of zelfs op de bank. De enorme stijging in lichamelijk klachten was dan ook wel te verwachten. Gelukkig kunt u daar iets aan doen. Kies voor een goede bureaustoel waardoor het thuiswerken een stuk prettiger wordt.


Bureaustoel thuiswerken: de ideale thuiswerk stoel

Om comfortabel thuis te kunnen werken zonder lichamelijke klachten, heeft u een ergonomische bureaustoel nodig. Zo’n stoel biedt u optimaal zitcomfort. U zit in een juiste werkhouding en de thuiswerk stoel is volledig op uw lichaam afgesteld. Ook de hoogte is verstelbaar zodat u precies de juiste zithouding aanneemt. Daarmee voorkomt u vervelende klachten. Kies voor de ideale bureaustoel voor thuiswerken


Verhoog uw werkcomfort

Van een ergonomische bureaustoel voor thuis heeft u jarenlang plezier. Het voorkomt lichamelijke klachten en geeft u een prettig gevoel. Het is de investering dan ook zeker waard. U verhoogt uw werkcomfort aanzienlijk met een ergonomische thuiswerk stoel.


Populaire thuiswerken bureaustoel

Onze meest verkochte thuiswerkstoelen zijn de 708, ViaSit Newback en ViaSit Drumback. Bureaustoel 708 heeft veel instellingsmogelijkheden zoals een hoogte verstelbare rugleuning en armleggers. Ook kan de zitting van de stoelen verschoven worden. Bureaustoel Newback is een zeer comfortabele bureaustoel met een zitting voorzien van pocketveren voor een prettige zitbeleving. De netbespanningsrugleuning zorgt voor een optimale pasvorm voor uw rugleuning. Bureaustoel Drumback heeft een ergonomisch vormgegeven rugleuning voor optimaal zitcomfort en is voorzien van breedte en hoogte instelbare armleggers. De stoel is in verschillende zitposities te vergrendelen in combinatie met het synchroonmechaniek.


Goede bureaustoel voor thuis kopen?

Bij Oudholland bent u aan het juiste adres voor een goede bureaustoel voor thuis. Wij leveren de bureaustoel voor thuis en zorgen er ook voor dat deze gemonteerd wordt. Ook leggen wij graag aan u uit hoe u uw bureaustoel voor thuis het beste in kunt stellen, zodat u of uw werknemers optimaal zitcomfort hebben. U kunt onze bureaustoelen direct bestellen via de webshop, maar komt u liever eerst een paar stoelen testen, dan bent u van harte welkom in onze showroom. Wij zijn gevestigd aan De Rietkraag 5 in Elburg. Wij helpen u graag verder en kunnen al uw vragen over bureaustoelen voor thuiswerken beantwoorden!