Bureaus

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Bureau thuiswerken

In deze coronatijd stijgt niet alleen het aantal mensen dat thuiswerkt, ook het aantal lichamelijke klachten neemt fors toe. En dat heeft te maken met onze thuiswerkplek. Want we zitten massaal met een kromgebogen rug te werken op de eetkamerstoel aan de keukentafel. Komt u dat ook bekend voor? Dat heeft u vast al wel klachten als nek-, rug- en schouderpijn ervaren.


Thuiswerken bureau

Prettig thuiswerken zonder klachten begint met een comfortabele thuiswerkplek. Naast een comfortabele bureaustoel heeft u ook een prettig thuiswerk bureau nodig. Een goede optie is een ergonomisch bureau voor thuiswerken. Deze bureautafel thuis is volledig afgesteld op uw lichaam en houding. Hiermee voorkomt u rug- en nekklachten.


Verstelbaar thuis bureau

Wilt u zowel zittend als staand thuiswerken? Kies dan voor een zit/sta bureau. In ons assortiment vindt u zowel hand verstelbare bureaus als elektrisch verstelbare bureaus. Zo is ons elektrische FLEX-T bureau in hoogte verstelbaar van maar liefst 65 tot 130 centimeter. Het NSF bureau is daarentegen in hoogte aan te passen met een speciale slinger. Daarmee kan de hoogte aangepast worden tussen de 60 en 88 centimeter.


Van vast bureau tot zit sta bureau

Bij ons vindt u bureaus in diverse stijlen en maten. Bijvoorbeeld een compact verstelbaar bureau speciaal voor thuiswerken of een zit sta bureau voor thuis. Het zogenoemde At Home zit/sta thuiswerken bureau is zowel in zwart als wit verkrijgbaar. Onze monteurs kunnen hem op uw lichaam afstellen. Neem een kijkje tussen onze thuiswerk bureaus of vraag advies aan een van onze medewekers.


Thuis bureau plaatsen

Heeft u een bureau voor thuiswerken bij ons besteld? Wij kunnen deze bij u thuis plaatsen. Onze kracht zit ook in het monteren en goed afstellen van het thuis bureau, maar we begrijpen het als u liever heeft dat wij de bureautafel thuis tot aan de voordeur bezorgen. Tevens kunt u uw gehele thuiswerkplek door ons laten inrichten. Wij leveren het meubilair en geven advies over de juiste inrichting, zodat u productief kunt werken vanuit huis.


Bureau thuiswerken advies

Bureau thuiswerken advies nodig? Neem gerust contact met ons op als u advies wilt over een goed en ergonomisch thuis bureau. Wij denken graag met u mee over de meest ergonomische thuiswerkplek zodat u comfortabel kunt werken zonder lichamelijke klachten. Van de bureaustoel en het bureau voor thuiswerken tot de volledige inrichting en montage. Wij staan voor u klaar, ook bij u thuis. Bel gerust naar 0525 - 68 23 61. Wij helpen u graag .