Accessoires

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Thuiswerken accessoires

Werkt u net als veel andere mensen ook vanuit huis? Dan heeft u bepaalde producten nodig om effectief te kunnen werken. Denk aan een bureau, bureaustoel en een laptop. Maar dan bent u er nog niet. Er zijn nog veel meer accessoires nodig voordat u aan de slag kunt. Voorbeelden van dit soort thuiswerk accessoires zijn een stekkerdoos en een monitorarm.


Monitorarm voor thuiswerken

Net als op kantoor wilt u ook thuis gemakkelijk kunnen werken. Een monitorarm voor thuiswerken is dan ideaal. We verkopen zowel een enkele monitorarm als een dubbele monitorarm voor thuiswerken. Deze accessoires zijn vervaardigd uit staal en geschikt voor monitoren tot 28 inch. De monitorarmen kunnen maximaal 14 kg dragen. Ze zijn eenvoudig in hoogte en diepte verstelbaar. Zo kunt u hem 360 graden roteren. Ook heeft u de keuze uit een aluminium, witte of zwarte monitorarm voor thuiswerken.


Stekkerdoos voor thuiswerken

Nog een thuiswerk accessoire dat onmisbaar is op uw thuiswerkplek is een stekkerdoos. U computer of laptop heeft tenslotte stroom nodig. Net als uw telefoon die aan de oplader moet. En wellicht heeft u ook een lamp op uw bureau staan. Bij Oudholland vindt u een stekkerdoos voor thuiswerken. Bijvoorbeeld onze Express stekkerdozen en stroomsnoeren. Een gecertificeerde stroomvoorziening met GST18 koppeling.


Thuiswerkaccessoires kopen?

Bij Oudholland kantoormeubelen vindt u nog veel meer thuiswerkaccessoires waarmee u prettig kunt thuiswerken. Naast een monitorarm voor thuiswerken en een stekkerdoos voor thuiswerken verkopen wij ook een notebook standaard, kabelkorf, power desk en een power cube. U vindt ze op onze website en kunt ze eenvoudig online bestellen.


Thuiswerkadvies

Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor goed advies over thuiswerken? Wij denken graag met u mee over de meest comfortabele thuiswerkplek zodat u ergonomisch kunt werken zonder lichamelijke klachten. Van de bureaustoel en het bureau tot de volledige inrichting en montage. Wij staan voor u klaar, ook bij u thuis. Bel gerust naar 0525 - 68 23 61. Wij helpen u graag.