Thuiswerken

De ideale thuiswerkplek bestaat uit een goed afgesteld bureau, een ergonomische bureaustoel en een ladeblok om uw kantoorbenodigdheden in op te bergen. Oudholland biedt verschillende kantoormeubelen speciaal voor thuiswerkers.

Meer dan driekwart van de bedrijven in Nederland geeft haar werknemers de kans om thuis te werken. Alleen is het niet verstandig dat op een keukenstoel en kromgebogen over de keukentafel te doen. Nu veel mensen thuiswerken, liggen ergonomische klachten als stijfheid, vermoeidheid, nek- en rugpijn op de loer. Als u inmiddels al dagelijks aan de keukentafel zit, zal u deze klachten ongetwijfeld al herkennen.

Comfortabele thuiswerkplek

Prettig thuiswerken zonder klachten begint met een comfortabele thuiswerkplek. Die bestaat uit een ergonomische bureaustoel met optimaal zitcomfort, een juist afgesteld bureau en een laptopstandaard.

Meest verkochte bureaustoelen

We bieden diverse bureaustoelen waarmee u comfortabel kunt thuiswerken. Onze meest verkochte bureaustoelen zijn de 708, ViaSit Drumback en ViaSit Newback. Bureaustoel 708 heeft veel instellingsmogelijkheden zoals een hoogte verstelbare rugleuning en armleggers. Ook kan de zitting van de stoelen verschoven worden. Bureaustoel Drumback heeft een ergonomisch vormgegeven rugleuning voor optimaal zitcomfort en is voorzien van breedte en hoogte instelbare armleggers. De stoel is in verschillende zitposities te vergrendelen in combinatie met het synchroonmechaniek. Bureaustoel Newback is een zeer comfortabele bureaustoel met een zitting voorzien van pocketveren voor een prettige zitbeleving. De netbespanningsrugleuning zorgt voor een optimale pasvorm voor uw rugleuning.

Zit/sta bureaus

Naast een comfortabele bureaustoel heeft u ook een prettig bureau nodig om te werken vanuit huis. Een bureau dat volledig is afgesteld op uw lichaam en houding. Hiermee voorkomt u rug- en nekklachten. Bij ons vindt u bureaus in diverse stijlen en maten. Bijvoorbeeld een compact zit/sta bureau speciaal voor thuiswerken. Het At Home zit/sta bureau is zowel in zwart en wit verkrijgbaar. Onze monteurs kunnen hem op uw lichaam afstellen. Deze zit/sta bureaus zijn ook ontzettend handig in combinatie met ladenblokken

Thuiswerkplek inrichten

Ook kunt u uw thuiswerkplek door ons laten inrichten. Wij leveren het meubilair en geven advies over de juiste inrichting, zodat u productief kunt werken vanuit huis. Onze kracht zit ook in het monteren en goed afstellen van de meubelen, maar we begrijpen het als u liever heeft dat wij de meubels tot aan de voordeur bezorgen.  Ook hebben wij veel verschillende accessoires die je kan gebruiken in je huis. 

Concentratiescherm voor thuis

Is uw thuiswerkplek de woonkamer, keuken of een gedeelde kamer? Dan kunt u last hebben van omgevingsgeluiden van familieleden waardoor u niet geconcentreerd kunt werken vanuit huis. Ook hier hebben wij oplossingen voor. Bijvoorbeeld een akoestisch concentratiescherm. De akoestische kern bestaat uit hoogwaardig absorptie materiaal en is afgewerkt met een luxe stoffering die eenvoudig schoon te maken is. Ideaal als u in een drukke kamer ongestoord wilt thuiswerken. 

Thuiswerkadvies

Neem gerust contact met ons op als u advies wilt over comfortabel thuiswerken. Wij denken graag met u mee over de meest ergonomische thuiswerkplek. Van de bureaustoel en het bureau tot de volledige inrichting en montage. Wij staan voor u klaar, ook bij u thuis. Bel gerust naar 0525 - 68 23 61. Wij helpen u graag.