Logo Oudholland Kantoormeubelen

Oudholland Kantoormeubelen

Welkom bij OudHolland

Oudholland is specialist op het gebied van kantoor- en bedrijfsmeubilair. Een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring dat exact weet waar kantoren en bedrijven behoefte aan hebben.

 

U haalt meer uit uw meubilair

OudHolland is een bedrijf met een persoonlijke benadering. Wij analyseren uw behoefte en doen u een voorstel dat volledig beantwoordt aan uw eisen en wensen. Bij OudHolland weet u zeker dat u meubilair vindt dat past bij uw bedrijf en uw bedrijfsvoering. Zodat u óók zeker weet dat het jarenlang meegaat, zowel in gebruik als in functionaliteit.

 

Breed assortiment

Oudholland voert een breed assortiment op het gebied van: kantoor-, garderobe-, kantine-, werkplaats-en magazijninrichting tegen een zeer gunstige prijsstelling. Al deze inrichtingen hebben één ding gemeen. Alles - van eenvoudige standaardoplossing tot en met maatwerk en design projectinrichting - is van absolute topkwaliteit!

 

Bestelgemak en stipte levering

Snelheid en gemak staan voorop. U kunt op onze website uw bestelling plaatsen en u heeft uw aankopen dan binnen 10 werkdagen* in huis. Netjes en stipt afgeleverd door onze eigen transportdienst. Heeft u vragen of vindt u het prettiger om uw opdracht persoonlijk door te geven, dan kunt u natuurlijk ook telefonisch uw bestelling plaatsen. Even makkelijk!

*mits voorraadprogramma

 

Eigen montagedienst

Wanneer u bij OudHolland meubilair bestelt, krijgt u ook meubilair. Geen dozen met losse onderdelen. Vandaar dat onze monteurs al het kantoormeubilair gemonteerd bij u aanleveren. Professioneel en snel. Zoals u van ons mag verwachten.

 

Compleet advies

Dankzij onze persoonlijke benadering zijn wij als geen ander in staat om uw behoefte nauwgezet te analyseren. Wij luisteren naar u, bekijken uw ruimte en leven ons in uw situatie in. Op basis daarvan kunnen wij u voorstellen doen en zelfs volledige inrichtingsontwerpen voor u vervaardigen die volledig voldoen aan uw verwachtingen.Bekijk onze folder!

 

Kunnen wij u verder helpen? Vul hier uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u vandaag na 08:00 uur terug!
© 2020 Oudholland Elburg B.V.  
Model- en prijswijzigingen voorbehouden. Alle prijzen op deze site zijn exclusief 21% BTW. Op alle verkoop via deze site zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Let op: er is géén geldige postcode ingevuld.
blabla.
Annuleer

+ Toon meer
- Toon minder