Balie

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Balies

Op zoek naar een receptiebalie of ontvangstbalie? Een receptiebalie vormt de eerste indruk van uw bedrijf. Ook zorgt een receptiebalie voor een zakelijke uitstraling. Oudholland heeft diverse soorten en maten balies in haar assortiment om klanten op een professionele manier te ontvangen. De receptiebalies zijn ontwikkeld voor intensief en langdurig gebruik.


Hoekbalie

Bent u op zoek naar een hoekbalie? Dan raden wij u de Z2 hoekbalie 90 graden aan. Deze hoekbalie bezit twee opzetelementen en heeft een professionele uitstraling. Daarnaast biedt het een fijne werkplek voor uw personeel. De hoekbalie kunt u zelf samenstellen en is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. De balie is uitgerust met duurzaam melamine. Daarnaast kiest u uit vier verschillende kleuren. Om het volledig aan te sluiten op uw situatie kunt u de hoek van de balie zelf bepalen, zodat u de ruimte efficiënt kunt indelen. Bestel uw hoekbalie eenvoudig op Oudholland.nl


Balie op maat

Vaak wordt een ontvangstbalie gebruikt om klanten te ontvangen en vormt het de werkplek voor receptionistes. Om ervoor te zorgen dat receptionistes prettig werken, kunt u bij Oudholland een balie op maat samenstellen. Wij verkopen een balie op maat met 1, 2  of 3 opzetelementen. Daarnaast kiest u zelf de uitvoering en kleuren. Kies vervolgens bijpassende accessoires, zoals ledverlichting of een kabelklep om snoeren netjes weg te werken. Ook is het belangrijk om rekening te houden met extra ruimte voor accessoires zoals computer, pc en printer, zodat de receptionistes voldoende werkruimte hebben.


Receptiebalie kopen?

Wilt u een receptiebalie kopen? Een receptiebalie koopt u bij Oudholland. Wij hebben een groot assortiment balies van ontvangstbalie tot hoekbalie en zelfs een rechthoekige balie. Daarnaast kiest u zelf de maat, de uitvoering, kleur en bijpassende accessoires. Door de vele mogelijkheden past de receptiebalie perfect bij uw situatie. De balie bestelt u eenvoudig online. Heeft uw bedrijf meerdere receptiebalies nodig? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.