2021 is bijna achter de rug en we kunnen, als Oudholland, terugkijken op een jaar met veel uitdagingen en mooie projecten. We hopen dat het volgend jaar allemaal een beetje beter gaat in de samenleving en dat we gezond en vrij 2022 door mogen komen.


Voor ons is het nog even hard werken om de afgesproken leveringen te kunnen uitvoeren en daarna gaan we, tussen de feestdagen, opruimen en balansen.


Wij kunnen ons voorstellen dat dit ook in uw organisatie gebeurt. Deze tijd van het jaar ruimen we het oude op en beginnen we het nieuwe jaar met een schone lei, een opgeruimde mailbox, kantoor en magazijn. Het opruimen biedt vele voordelen, weggooien wat niet meer nodig is, inventariseren wat er aan voorraad staat, want overzicht biedt inzicht.


Bij Oudholland hebben wij een compleet assortiment met opbergmogelijkheden voor uw organisatie. Hieronder hebben we een paar oplossingen er uitgelicht, maar we hebben natuurlijk nog meer.


Mocht u hulp nodig hebben bij de inrichting van uw bedrijf, van kantoor tot magazijn, dan kunt u ons altijd, vrijblijvend, inschakelen. Onze jarenlange ervaring willen we graag met u delen.


Wij wensen u hele fijne feestdagen toe en we hopen u volgend jaar weer van dienst te mogen zijn.