Op onze stand van MedischOndernemen Live hebben bezoekers kennis kunnen maken met een aantal van onze producten die bijdrage aan een gezondere werkplek. Denk aan de zit-sta bureau's, de ergonomische stoelen en krukken.

  

De nieuwe UPis1 kruk op onze stand, was de prijs voor het juist raden van het gewicht van de NPR stoel. Het juiste antwoord was 20,95 kg en is op 5 gram na geraden. De prijswinnaar heeft de UPis1 inmiddels in ontvangst mogen nemen.

  

Nieuw in ons assortiment is: de deskbike.

In combinatie met een zit-sta bureau een nieuwe en efficiente manier van beweging tijdens het zitten achter een bureau. Fietsend werken blijkt heel gezond èn productief te zijn. Tijdens het gebruik van de Deskbike stimuleer je de doorbloeding van de bovenbeenspieren. Dit zijn de grootste spieren in je lichaam. Door beweging vermindert suiker en vet in deze spiergroep. Bloed en zuurstof kan zo beter de hersenen bereiken waardoor je scherp blijft.

---------------------------------

Bij Oudholland zullen de ontwikkelingen op de voet blijven volgen, zodat wij met ons productaanbod óók een steentje kunnen bijdagen aan een gezondere werkplek!