Magazijnwagens

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Op zoek naar magazijnwagens? Om uzelf zoveel mogelijk te ontlasten, is het verstandig een goede, stevige magazijnwagen te gebruiken. Ergonomisch verantwoord en veilig op de werkvloer of thuis. Onmisbaar voor intern transport en noodzakelijk voor een soepele overdracht van A naar B. Met onze magazijnwagens lukt het om uiteenlopende voorwerpen en artikelen moeiteloos te vervoeren. Onze platformwagens, tafelwagens en steekwagens zijn van hoge, duurzame kwaliteit. Oftewel, de geschikte wagen voor iedere klus.

Inklapbare magazijnwagens

De inklapbare magazijnwagens maken het makkelijk deze te vervoeren. Handig dus om mee te nemen in de auto of bestelbus. Daarnaast is een magazijnwagen die inklapbaar is ook makkelijker op te bergen na gebruik. Op de website vindt u per magazijnkar een beschrijving van de kernmerken, om zo de ideale kar te vinden. Onze karren zijn te gebruiken in een groot magazijn, maar ook voor particulier gebruik. Kijk vooraf goed welke draagkracht een kar heeft, ook deze staan beschreven bij onze artikelen.

Welke magazijnkar heb ik nodig?

Een magazijn kar, magazijn trolley of steekwagen? Moet de magazijnwagen inklapbaar zijn? Is een magazijn trolley geschikter voor de werkzaamheden dan een steekwagen? Ieder bedrijf en iedere klus vraagt om een ander soort magazijnwagen. Dus, welk magazijn kar is het voordeligst voor u? Ons assortiment biedt een selectie aan mogelijkheden. Wilt u advies of sparren over de magazijnkar die bij u past? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.