Magazijnwagens

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Magazijnwagens

Op zoek naar magazijnwagens? Om uzelf zoveel mogelijk te ontlasten, is het verstandig een goede, stevige magazijnwagen te gebruiken. Ergonomisch verantwoord en veilig op de werkvloer of thuis. Onmisbaar voor intern transport en noodzakelijk voor een soepele overdracht van A naar B. Met onze magazijnwagens lukt het om uiteenlopende voorwerpen en artikelen moeiteloos te vervoeren. Onze platformwagens, magazijnwagens, tafelwagens en steekwagens zijn van hoge, duurzame kwaliteit. Oftewel, de geschikte wagen voor iedere klus.

Inklapbare magazijnwagens

De inklapbare magazijnwagens maken het makkelijk deze te vervoeren. Handig dus om mee te nemen in de auto of bestelbus. Daarnaast zijn magazijnwagens die inklapbaar zijn ook makkelijker op te bergen na gebruik. Op de website vindt u per magazijnkar een beschrijving van de kernmerken, om zo de ideale kar te vinden. Onze karren zijn te gebruiken in een groot magazijn, maar ook voor particulier gebruik. Kijk vooraf goed welke draagkracht een kar heeft, ook deze staan beschreven bij onze artikelen. Als u gaat voor kwaliteit, koopt u een magazijnwagen inklapbaar bij Oudholland.

Fetra kar

Zoekt u een Fetra kar of magazijnwagen van Fetra? Dan zit u bij Oudholland goed. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan Fetra karren: magazijnwagens, steekwagens, bandenwagens, eurobakkenwagens, duwbeugelwagens of tafelwagens. Bekijk hierboven ons aanbod aan Fetra karren.

Fetra steekwagen

Voor het veilig transporteren van ronde goederen zoals rollen, kannen, emmers en et cetera is een Fetra steekwagen de oplossing. Deze steekwagens zijn voor iedere toepassing de geschikte uitvoering. De Fetra steekwagens zijn voorzien van massieve rubberen- of luchtbanden en hebben een stalen rechte schep (400mm of 480mm). Deze scheppen van de Fetra steekwagen zijn aanschroefbaar en daardoor omwisselbaar. Ze zijn gepoedercoat in de RAL kleur 5007. Op zoek naar een Fetra steekwagen? Bekijk ons assortiment aan Fetra steekwagens hierboven.

Welke magazijnkar heb ik nodig?

Een magazijn kar, magazijn trolley of steekwagen? Moeten de magazijnwagens inklapbaar zijn? Is een magazijn trolley geschikter voor de werkzaamheden dan een steekwagen? Ieder bedrijf en iedere klus vraagt om een ander soort magazijnwagen. Dus, welk magazijn kar is het voordeligst voor u? Ons assortiment van magazijnwagens biedt een selectie aan mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de bekende Fetra kar met haar stalen constructie van hoogwaardige kwaliteit. Wilt u advies of sparren over de magazijnwagens die bij u past? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.