Magazijnbakken

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Magazijnbakken

Magazijnbakken zijn ideaal voor bedrijven die voorraden van klein materiaal of losse onderdelen moeten opslaan of sorteren. De bakken zijn goed te plaatsen in magazijnstellingen, maar ze zijn ook goed toepasbaar in werkbussen. Magazijnbakken worden gebruikt om kleine onderdelen op te slaan in uw stellingen. Oudholland heeft magazijnbakken en veel soorten en maten. De magazijnbakken zijn  optioneel leverbaar in meerder kleuren en standaard of optioneel te voorzien van tussenschotjes. Uiteraard helpen wij u graag om de geschikte bakken voor u te vinden.

Magazijnbakken voor klein en groter materiaal

Bij Oudholland vindt u een ruim assortiment magazijnbakken van kunststof. De bakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. In de meeste bakken kunnen verdeelschotjes toegevoegd worden om kleine materialen als spijkers en schroeven goed te kunnen sorteren. De grotere magazijnbakken zijn bijvoorbeeld perfect voor het opslaan van kledingstukken of gereedschap.

Voordelen

Magazijnbakken hebben meerdere voordelen. U zorgt er niet alleen voor dat al uw materialen goed opgeborgen zijn, u zorgt er ook voor dat uw medewerkers materialen goed en snel kunnen vinden. Elk product heeft een eigen bakje en kunt u zelf een naam geven vanwege het witte label dat erop zit. Dan heeft u alles goed gesorteerd. Dat maakt het werkproces veel efficiënter. Daarbij is het slim om te variëren met kleuren zodat het nog gemakkelijker is om producten te vinden en sorteren. Kies bijvoorbeeld uit blauw, groen, rood, grijs of transparant.


Soorten magazijnbakken

Er zijn verschillende soorten magazijnbakken. De meest bekende zijn de open bakken waarbij u er gemakkelijk met uw hand in kan om materialen te pakken. Daarnaast zijn er ook gesloten magazijnbakken. Die zijn vooral handig als het om producten gaat die u stofvrij wilt houden, bijvoorbeeld kledingstukken of elektrisch apparatuur. Ook zijn er bakjes verkrijgbaar die u zelf kunt labelen.

Magazijnbakken kopen?

Dat kan op Oudholland.nl. Wij zijn de specialist op het gebied van kantoor- en bedrijfsmeubelen. Een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring dat exact weet waar bedrijven behoefte aan hebben. De persoonlijke benadering is voor ons een belangrijke pijler. Zo analyseren wij uw behoefte en doen u aansluitend een voorstel dat volledig beantwoordt aan uw eisen en wensen.