Stahulp

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Stahulp

Als u langdurig staand moet werken, kan dit erg belastend zijn voor uw lichaam. Ons advies is om langdurig staand werk af te wisselen met zittend werk, zodat het lichaam voldoende rust krijgt om te herstellen. Stahulpen zijn hiervoor de perfecte oplossing.


Aanschaffen van een stahulp of stasteun

Voordat u een stahulp aanschaft, is belangrijk om rekening te houden met het type stahulp/stasteun dat geschikt is voor uw situatie. Vergeet ook niet het budget dat u ter beschikking heeft. Wij verkopen stahulpen al vanaf €159. 


Uitvoeringen zit-stahulp

Een stahulp kan voor verschillende doeleinden inzetten, zoals in een laboratorium, achter de kassa of op kantoor. Oudholland verkoopt verschillende stahulpen. Wij hebben in ons assortiment zowel stahulpen met rugleuning als zonder rugleuning. We verkopen zelfs stahulpen met armleuning. U kunt de ideale werkhoogte bepalen door middel van de sterke gasveer. Onze stahulpen zijn beschikbaar met vloerdoppen of wieltjes.


Stasteun voor pijnlijke voeten

Heeft u last van pijnlijke benen of voeten? Net als langdurig zitten is ook langdurig staan niet goed voor uw lichaam. Langdurig staan leidt tot een verslechtering van de bloedcirculatie in uw benen wat resulteert in vermoeidheid of pijn. Hiervoor kan een stasteun/stahulp, zoals de Stahulp 267 uitkomst bieden. Een stasteun zorgt ervoor dat u zittend en staand werk afwisselt. De stahulp is in hoogte verstelbaar van 54 cm tot 80 cm en heeft een werkbladhoogte van 84 cm tot 110 cm. Daarnaast heeft u de keuze uit drie verschillende zittingen.  


Stahulp kantoor

Een stahulp voor op kantoor is de Score At Work 4400. Deze bureaustoel heeft een vaste zithoek en is middels de gaslift in hoogte verstelbaar. Verder is de rughoek en rughoogte instelbaar voor de perfecte zithouding. De stahulp is uitgerust met zachte PUR wielen om u eenvoudig te verplaatsen. 


Staphulpen kopen

Stahulp kopen? Een stahulp koopt u eenvoudig online bij Oudholland. Uw specialist in stahulpen. Heeft u meerdere stahulpen nodig? Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Ook als u meer informatie wilt over de stahulpen staan wij voor u klaar. Neem contact op via 0525 – 68 23 61.