Bandenstellingen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Voor de opslag van winter- en zomerbanden bieden wij een uitgebreid assortiment bandenstellingen. U kunt bij Oudholland bandenstellingen kopen van het merk Epsivol of Stora.

Bandenstelling Epsivol

Bandenstellingen van Epsivol vindt u bij Oudholland. Deze bandenrekken zijn zeer geschikt voor het opslaan van zomer- en winterbanden. De bandenstellingen hebben schuin aflopende liggers. Een bandenrek van Epsivol is speciaal ontwikkeld voor de bandenopslag waardoor er geen puntbelasting op de band ontstaat en deze dus niet onnodig beschadigd of slijt. Bandenrekken van Epsivol hebben een hoogte van 2000 millimeter en een diepte van 400 millimeter met drie bandeligger niveaus. De liggerlengte kan 1800, 2000 of 2250 millimeter zijn. Wanneer u de bandenstelling online gaat kopen, kunt u zelf de breedte kiezen.

Bandenstelling Stora

De bandenstelling van Stora is eenvoudig en snel te monteren. Er komt geen bout of moer aan te pas. Het bandenrek bestaat uit 3 niveaus. Dit zijn stalen liggers en deze kunnen 400 kilogram dragen. Dit bandenrek heeft 4 staanders van 1995 millimeter en is voorzien van vloerbeschermers. Er is keuze uit een diepte van 468 of 620 millimeter. Het bandenrek is blauw met oranje.

Ruimte en overzicht met een bandenrek

Ruimte besparen en overzicht behouden in uw garage of werkplaats? Met bandenrekken is dit mogelijk. Voortaan is uw garage of werkplaats netjes en heeft u geen last meer van banden die overal in uw garage of werkplaats liggen. Het bandenrek is ideaal voor het opbergen van zomer en winterbanden. Al onze rekken voor het opslaan van motor- en autobanden zijn eenvoudig te monteren aan een muur.

Daarnaast is het bandenrek goed genoeg om uw autobanden inclusief velgen op te bergen. Het opslaan van banden met velgen heeft het grote voordeel dat uw autobanden in veel betere conditie blijven, dit omdat de autoband in zijn meeste natuurlijk vorm komt te liggen. Voordat u de autobanden gaat opbergen, is het belangrijk dat de autobanden goed worden schoongemaakt en vervolgens goed drogen voordat ze op het rek worden gezet.

Bandenrek kopen?

Op zoek naar een bandenstelling? In onze webshop vindt u een aantal standaardoplossingen, maar we kunnen u ook maatwerk bieden. Wilt u eerst meer informatie voordat u een bandenrek gaat kopen? Bel dan met het telefoonnummer 0525 – 68 23 61, wij helpen u graag.