Vitrinekasten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Vitrinekast

Een vitrinekast past perfect in de ontvangstruime of hal van uw kantoor. Wat voor bedrijf u ook heeft, in een vitrinekast kunt u bijzondere objecten plaatsen die aandacht mogen krijgen. Bijvoorbeeld uw producten, gewonnen prijzen of foto’s. Maar u kunt ook beelden of kunstwerken in de vitrinekasten plaatsen waar bezoekers van uw kantoor naar kunnen kijken wanneer ze in de wachtruimte zitten.

Een luxe uitstraling

Een vitrinekast geeft uw kantoor een luxe uitstraling. Met een vitrinekast kunt u uw specialisme benadrukken. Zo heeft u vast wel eens bij een autobedrijf een vitrinekast gezien met kleine autootjes erin. Of in een muziekschool een vitrinekast met kleine muziekinstrumenten erin. Een vitrinekast geeft uw kantoor een sfeervolle en luxe uitstraling. En het mooie is, een vitrinekast past in elke type bedrijf.

Vitrinekasten in alle soorten en maten

Bij Oudholland vindt u vitrinekasten in alle soorten en maten. Er zit ongetwijfeld een vitrinekast bij die u graag op uw kantoor ziet staan. Al onze vitrinekasten zijn bovendien voorzien van spots, zodat de objecten in de vitrinekast goed opvallen. Daarnaast vindt u bij Oudholland ook een vitrinekast met een onderkast.

Wandvitrine

Naast lange, smalle en brede vitrinekasten kunt u ook een wandvitrine kopen bij Oudholland. Deze kan ook gebruikt worden voor de opslag van bijvoorbeeld glazen of borden.

Vitrinekasten met sloten

Goed om te weten is dat al onze vitrinekasten voorzien zijn van sloten. Uw objecten zijn dus altijd veilig opgeborgen. Onze vitrinekasten hebben schuifdeuren of een draaideur.