Whiteboards

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Whiteboards zijn in de meeste kantoren wel te vinden. Met name in vergaderruimtes en spreekkamers is een whiteboard een veel gebruikt item. Maar ze worden ook veel gebruikt op scholen en bij sportclubs. Een whiteboard is ideaal om samen met het team te brainstormen. Ook kunt u met een whiteboard heel goed verduidelijken wat u wilt vertellen. Wilt u whiteboards kopen? Let dan op de maten, kwaliteit en de benodigdheden.

Whiteboards kopen in diverse maten

Bij Oudholland vindt u meerdere whiteboards met diverse afmetingen welke eenvoudig aan de wand gemonteerd kunnen worden. Onze whiteboards zijn gemaakt van hoge kwaliteit wit geëmailleerd staal (800 graden Celcius) en hebben een geanodiseerd aluminium Softline profiel met kunststof grijze hoeken. Ze zijn geschikt voor zeer intensief en duurzaam gebruik. Al onze whiteboards zijn voorzien van een afleggoot van 30 cm. Extra handig: de whiteboards zijn magnetisch en droog-uitwisbaar.

Whiteboardstiften

Als u whiteboards gaat kopen, heeft u meer nodig dan alleen de whiteboards. Ten eerste goede whiteboardstiften. En dat is meteen de belangrijkste. De meest gemaakte fout is namelijk het gebruiken van verkeerde stiften waaronder permanente stiften. Let er dus altijd goed op dat u de juiste stiften aanschaft die geschikt zijn voor whiteboards, anders kunt u snel weer nieuwe whiteboards kopen.

Wisserspray, magneetwisser en navuldoekjes

Ten tweede heeft u ook wisserspray en een magneetwisser nodig als u whiteboards gaat kopen. Met deze materialen maakt u het whiteboard na gebruik weer netjes schoon. Ook hierbij is het belangrijk om bij de aanschaf te letten op de kwaliteit. Met slechte sprays kunt u het bord beschadigen. Voor de bordwisser heeft u ook navuldoekjes nodig.

Memomagneten

Ook memomagneten zijn handig om te gebruiken op het whiteboard. Gelukkig kunt u al deze benodigdheden (stiften, wisserspray, magneetwisser, navuldoekjes en memomagneten) ook bij ons bestellen. Wij verkopen namelijk ook een universele starterskit voor whiteboards.

Whiteboards kopen?

Gaat u whiteboards kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webshop kunt u eenvoudig whiteboards bestellen. Wilt u meer informatie over onze whiteboards? Bel dan met het telefoonnummer 0525 – 68 23 61, wij staan u graag te woord.