Ladeblokken

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Ladeblokken voor op kantoor

Ladeblokken zijn onmisbaar voor bij uw bureau op kantoor. Met de ladeblokken van Oudholland kunt u gemakkelijk bij uw documenten zonder dat u op hoeft te staan van uw stoel.

Ladeblokken metaal 2, 3 of 4 laden

Metalen ladeblokken kunt u bij Oudholland zelf samenstellen. U kunt de kleur en een topblad kiezen. Wilt u een ladeblok metaal met 2, 3 of 4 laden? De metalen ladeblokken zijn zowel rechts als links van uw bureau te monteren. Wij hebben ladeblok 2 laden, ladeblok 3 laden en ladeblok 4 laden. U kunt kiezen voor laden van hetzelfde formaat of 1 grotere lade (onderaan in het ladeblok). Bestel nu een metaal ladeblok bij Oudholland.

Ladeblokken met wieltjes

Ladeblokken met wieltjes zijn ideaal als u de ladekast zo nu en dan een andere plek wilt geven. Wij hebben diverse ladekasten met wieltjes in ons assortiment. Neem bijvoorbeeld het ‘Buroflex rolblok met 2 laden’. Dit ladeblok is voorzien van een vijfde wiel. Ons ‘Buroflex rolblok met 3 laden’ heeft geremde wielen.

Aanbouwstuk

Ook ideaal voor bij uw bureau is een ladeblok met een aanbouwstuk. Deze vindt u ook bij Oudholland. Dit aanbouwstuk van Buroflex met een ladeblok met 3 laden is voorzien van een kunststof blad met PVC stootrand van 80 cm breed. Ook hier kunt u zelf de bladkleur en de kleur van het ladeblok kiezen.

Ladeblok bureau of rolblok kopen?

Via onze webshop bestelt u eenvoudig het gewenste rolblok of ladelbok bureau. Oudholland zorgt voor een snelle levering bij u op locatie. Wilt u meer informatie over onze rolblokken? Bel dan met het telefoonnummer 0525 – 68 23 61, wij helpen u graag.

Bureau ladeblokken

Heb je ladeblokken voor je bureau nodig? Neem dan een kijkje tussen ons aanbod bureau ladeblokken. Wil je meer weten over een specifiek type bureau ladeblok? Stel dan je vraag per chat aan ons of bel met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder.

Ladeblokken 4 laden op wieltjes

In ons aanbod vind je ladeblokken met 2 laden, 3 laden of ladeblokken met 4 laden. Het zij ladeblokken op wieltjes. Het ladeblok met 4 laden wordt het meest verkocht en is het meest gangbaar. Wanneer je minder verdelingen wilt, doe je er goed aan om te kiezen voor een ladeblok met 3 laden. Een ladeblok met 2 laden heeft 1 groot vak onderin waarin je grotere spullen kunt opbergen.